Nokia 5800 exm konuşurken ses kaydetmek nasıl oluyor
benim tel hacli c6 ama konuşurken ses kaydetmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim tek tuşla bunu yapmanın yolu varmı kısa yol tuşu falan
Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim.
Yaklaşık 2 haftadır Sunrise kullanıyordum birde sizin bu sistemi denemek istedim. Açıkçası denediğime de memnun oldum. Gayet başarılı bir çalışma olmuş.
İlk mesajınızda Ndrive ile ilgili bir dosya vermişsiniz. Onu da indirdim ama nasıl kurabileceğim hakkında bir fikrim yok. Nokia Application İnstaller ile yüklemeye çalıştığımda telefon ekranında eksik bileşen var uyarısı veriyor.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Telefonun LEDleri kapalı onu nasıl ayarlşıya bilirim eski haline C6'nın kendi orj,nali lazım aslında. mavi led şarja takınca yanıyor falan...
Telefonun kendi içinden yapmak istiyorum herşeyi ayarlardım bir tek C6'da ki gibi led ışıklar şarja takınca yanıyor. Şarj biterken yanıp sönüyor şarj dolunca kırmızı led yanıyor. Ona bir yardımın olursa sevinirim
Yaklaşık 2 haftadır Sunrise kullanıyordum birde sizin bu sistemi denemek istedim. Açıkçası denediğime de memnun oldum. Gayet başarılı bir çalışma olmuş.
İlk mesajınızda Ndrive ile ilgili bir dosya vermişsiniz. Onu da indirdim ama nasıl kurabileceğim hakkında bir fikrim yok. Nokia Application İnstaller ile yüklemeye çalıştığımda telefon ekranında eksik bileşen var uyarısı veriyor.
kardeş öncelikle eline emeğine sağlık yükledim bu cfw yi süper oldu ancak tuş kilidi aktif olmadığı saman telin yeşil kırmızı ve xm işığı sürekli yanıyor bunları nasıl kapatabiliriz tuş kilidini kapatmadan yanıtlarsan memnun olurum
Rica ederim kendi beyendiğim bir şeyi başkalarına tavsiye ederim mutlaka. Bence bu premium daha güzel ultimate bana göre değil ev ekranım widgetler ile dolu dolu olmalı benim.
V52 ye bile geçmedim bu cfw yüzünden aynısını v52 ye uyarladığın zaman yükseltirim bende sürümü.