Bosnalı86
Üye
o zaman yeni ekliyeceğiniz kişileri sim karta eklerseniz yine aradıkları zaman görünmeyecektir. tel hafızasına kaydederseniz bu sefer tel format attığınızda silinicektir.format atmadan önce tel hafızasındaki kişileri sim hafızasına taşımak gerekecektir.oysaki başka teleefonlarda bu sorun yok.5800 da bu sorurunu sevmiyorum...yoksa güzel telefon...
bu modu 2 gün önce denemiştim.telefon açıkken eyvallah ama tel kapalıyken bu seferde sadece kırmızı tuş ışığı yanıyor.oyüzden esgeçmek zorunda kaldım :Sarkadaşlar forumda kaç kez sorulmuş, sağolsun arkadaşımız açıklamış, ŞARJ OLURKEN VEYA DİĞER ZAMANLARDA BİLDİRİM IŞIKLARININ YANMAMASI İÇİN GEREKLİ UYGULAMA.
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...n-yesil-isik-yanmasin-istiyenlerr-391998.html
can kardeş yinemi tutmadı, ya bu ışıklar böyle sorunmu olacakbu modu 2 gün önce denemiştim.telefon açıkken eyvallah ama tel kapalıyken bu seferde sadece kırmızı tuş ışığı yanıyor.oyüzden esgeçmek zorunda kaldım :S
Dostum her gün kaç yeni numara ekliyorsun ki rehbere? sim'i silmen gerekmiyor,yeni numara kaydettiğinde tel hafızasına kaydediceksin zaten tel rehberi öncelikli olacağı için,ordan da sim'e kopyalamak çok basit iş bence
işin esası 10282bc4 deki rul dosyalarında.klavye ileilgilisorununda burada olduğunu düşünüyorum.can kardeş yinemi tutmadı, ya bu ışıklar böyle sorunmu olacak, nasılsa öyle kalsın o zaman değilmi yani. selamlar sunuyorum kardeşime
can kardeş yinemi tutmadı, ya bu ışıklar böyle sorunmu olacak, nasılsa öyle kalsın o zaman değilmi yani. selamlar sunuyorum kardeşime
aynen öyle.sil yeniden başlatNası geri döncem? Attığım dosyayı silsem düzelecek mi
Kotukoylu arkadasım ben bütün hepsini yapıyorum ama sonunda flasa bastıktan sonra searchıng phone not foud yazıyor nerede ğata yapıyorum
--------------- Ekleme ---------------
Kotukoylu arkadasım ben bütün hepsini yapıyorum ama sonunda flasa bastıktan sonra searchıng phone not foud yazıyor nerede hata yapıyorum
dostum hafıza kartındaki images klasöründeki resimleri tek klasörde toplamayı dene..galeride resimleri çok ama çooookk geç açıyo bununla ilgili bi çözüm sunarsın umarım
Jafta error alan arkadaşlar lütfen Nokia pc suite kurduktan sonra işlemlerinizi yeniden deneyin.Selam, ilk önce paylaşımınız için Teşekkürler.
Herkezin Başına gelmeyen bir problem sanırım beninkisi problem şu "Jaf"programında bütün ayarlar tamamken "Flash" a bastıgımda Telefonu arıyor diyip " Error reading phone init data... uyarısı alıyorum.
Telefonum 5800
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
Yardımcı olursanız sevinirim.
şu ön izlemedeki arkaplan resmini mümkünse alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?