Invoke
Üye
Ne aldın(ız)?
Ben tavsiye de bulundum "N11'i takip et M8 veya G4 al ya da netten almıyorsan E8 al" diye. Sony istemiyormuş zaten vatandaş. En mantıklı tavsiye bu oldu bence.

Ne aldın(ız)?

Ben olsam G4 yerine Note 4 alırdırırdım ama samsung olunca kirli bir imaj bıraktığı için arkadaşının tepkisini bilemem.Ben tavsiye de bulundum "N11'i takip et M8 veya G4 al ya da netten almıyorsan E8 al" diye. Sony istemiyormuş zaten vatandaş. En mantıklı tavsiye bu oldu bence.![]()
Ben olsam G4 yerine Note 4 alırdırırdım ama samsung olunca kirli bir imaj bıraktığı için arkadaşının tepkisini bilemem.
1 yılı tamamlayacak "samsung çabuk değer kaybediyor" diyorlardıNote 4'ler daha da pahalı... Ben olsam ben de G4 yerine Note 4 alırım açıkçası.

Derisi deforme oluyormuşG4 un tek eksik yani pili. 1700 liraya bulan varsa kacirmasin.
teknosadakine baktım halen aynı. 2 3 barzo tirnaklamis sadeceDerisi deforme oluyormuş

düşürmücen sende,apple da bu kadar kalın bir cihaz çıkarsa aynı yorumu apple içinde yaparım,bu şirketlerde benim hissem yok,mesela Lumia 920 kullanıyorum aynı şekilde o da kalın,aynı zamanda 925 çıkmıştı daha ince ve kibar duruyor,almadığıma hala pişmanım,windows phone uygulama ve sistem eksiklerini saymıyorum bile rezillik