Telefon Tavsiyesi 1700TL Telefon Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben tavsiye de bulundum "N11'i takip et M8 veya G4 al ya da netten almıyorsan E8 al" diye. Sony istemiyormuş zaten vatandaş. En mantıklı tavsiye bu oldu bence. :D
Ben olsam G4 yerine Note 4 alırdırırdım ama samsung olunca kirli bir imaj bıraktığı için arkadaşının tepkisini bilemem.

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsam G4 yerine Note 4 alırdırırdım ama samsung olunca kirli bir imaj bıraktığı için arkadaşının tepkisini bilemem.

Note 4'ler daha da pahalı... Ben olsam ben de G4 yerine Note 4 alırım açıkçası.

rodinatr

rodinatr

Üye
E="byAndroid, post: 7684712, member: 2348378"]Elbet değişir de sizin kadar fikir değiştirenine ilk defa rastlıyorum[/QUOTE]
az para değil sonuçta ha dediğini almak saçma sizcede öyle değil mi

Luck Star

Luck Star

Üye
G4 un tek eksik yani pili. 1700 liraya bulan varsa kacirmasin.

byAndroid

byAndroid

Üye
Kamerası süper sırf kamera için alınabilir akşam akşam fotoğraf çekindik arkadaş almış dslr makine gibi flaş bir patlıyor fotoğraf sıfır pürüz. Öğlen cekinmisiz sanki. Gerçekten süper ötesi bir kamera var

technogamer2345

Üye
Htc eye olabilir.

ArMaGeDdOn_87

Üye
bugün g4 e baktım çok kalın cihaz ve bu yüzden de doğal olarak çok kaba duruyor

Luck Star

Luck Star

Üye
eline oturmasi onemli eline uyum saglamiyorsa kaba durur eli kiz eli gibi olanlara gore degil oyle bir yani var.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ne kadar ele otursada insanlar ince olmasından hoşalnıyor. Bencede ince bir telefon 1 adım önde başlar. Kişisel tercihim.

Luck Star

Luck Star

Üye
nokia zamaninda kagit kadar ince telefon yapabilecek teknolojimiz var ancak kimse satin almaz cunku kullanissiz olur demisti. ben de bu goruse katiliyorum :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Burası çoluk çocuk dolmuş :) cevaba bak :) bi g4 ün en ölçüsüne bak birde diğer cihazlara mesela iPhone 6

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Luck Star

Luck Star

Üye
iphone 6 kullaniyorum g4 u de elime aldim. iphone 6 elden kayiyor hemen dusurulur.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
iPhone 6'da plastik olsa oda kaymazdı :D

Luck Star

Luck Star

Üye
malzeme ile ilgisi yok bence cunku g2 de kayiyor :D tasarim hafif flex yaptiklari icin ele tam oturuyor ben cok begendim ancak islemci dusundurdu biraz ne kadar 810dan iyi olsa da.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben flex tasarımı sevmiyorum bütün telefonun yakışıklılığını bitiriyor. Yani gereksiz bana göre :)
G3 ve M9 gibi olur onlar güzel ama flex abartı.

ArMaGeDdOn_87

Üye
milyonlarca kişi kullanıyo iPhone 6 yı :) düşürmücen sende,apple da bu kadar kalın bir cihaz çıkarsa aynı yorumu apple içinde yaparım,bu şirketlerde benim hissem yok,mesela Lumia 920 kullanıyorum aynı şekilde o da kalın,aynı zamanda 925 çıkmıştı daha ince ve kibar duruyor,almadığıma hala pişmanım,windows phone uygulama ve sistem eksiklerini saymıyorum bile rezillik

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Takipçi Satın Al

Üst Alt