17 yaşında internet milyoneri oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nazy

Nazy

Üye
    Konu Sahibi
17 yaşında internet milyoneri oldu!

Kurduğu internet sitesinde hazırladığı gençlere yönelik grafik tasarımları satan17 yaşındaki Ashley Qualls, artık milyon dolarlık bir şirketi yönetiyor. Genç kız iş ağır bastığı için okulu bıraktı..

'Whateverlife.com' isimli internet sitesi üzerinden grafik tasarımlar hazırlayıp satan genç kız, işi gittikçe büyüttü. İnternet sitesinde kendi yaşıtı başka gençlere de çalışma olanağı sunan Ashley Qualls, geçen süre zarfında şirket üzerinden tam 3 bin tasarım sattı. Qualls'ın sitesini her gün 1 milyon kişi ziyaret ederken, sitesine ilan vermek isteyenler 10 bin doları gözden çıkarıyor. İş kuracağını söylediğinde annesinin para kazanabileceğine inanmadığını söyleyen Ashley, 'Uzun vadede bu işin para getireceğini biliyordum. Zaman beni haklı çıkardı' dedi.

'PİZZA SÖYLEYEMEZDİ'

Artık çok daha büyük ve lüks müstakil bir evde yaşayan aile, kızlarıyla gurur duyuyor. İnternet sitesi ayda 70 bin dolar kazandıran genç kızın annesi, 'Eskiden telefonda pizza söylemeye çekinirdi. Ancak şimdi büyük iş adamlarıyla çok rahat bir şekilde konuşuyor' diye konuştu. İşe daha iyi konsantre olabilmek için okulu bırakmak zorunda kalacağını söyleyen Ashley Qualls, 'İnternet sitemizle, çalışanlarımızla, iş anlaşmalarımızla doğrudan ilgilenmek, işimi daha da büyütmek istiyorum. Bunu da bir yandan okula giderek yapabilmem mümkün değil' diye konuştu.

TAMER123456789

TAMER123456789

Üye
ilim yaşta değil baştadır:oke:

researcher

Üye
sole bi site kuramadım ki....

the_poison

the_poison

Üye
ben sana adres vereyim ordan bedava kurarsın adresi istiyorsan mesaj at

researcher

Üye
Ozan

Ozan

Admin
Tebrik etmek lazım, böyle olaylarda şansın çok yüksek oldugunu düşünüyorum.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Kıza Bak Yav...Böle Bişey Yapmak Lazım Ama Ne?:)

c_yangoz

c_yangoz

Üye
bende böyle bir şey yapmak isterim ama Ne?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
kız malı götürüyor ne diyelim
bi tane de ben açacam ama nası tasarım yaparım orasını bilemem:ehe

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
bizde şans yok ki ama elbette kızın yetenekleride önemlidir

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
ticari zeka başka bişi tabi :pro:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
nazy sende başlasana böyle. grafiker sitesi açıp böle işleri büyütsene sende belki zengin olur cıkarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...