kyoman
Üye
-
Konu Sahibi
-
yaşları 18 olsa 18 genç kız hamile kalcakmış ona göre ayarlamış adam
kimene demek kolay tabi,zevklerini düşünüyorlarda o beyinleri doğacak çocukların halini düşünemiyorAlan memnun veren memnun, tecavüz değil bu. Kimene?
Bence beyinleri Bir kondomu Akıl etmeyi düşünemiyorkimene demek kolay tabi,zevklerini düşünüyorlarda o beyinleri doğacak çocukların halini düşünemiyor
tabiki kimene
kimene demek kolay tabi,zevklerini düşünüyorlarda o beyinleri doğacak çocukların halini düşünemiyor
tabiki kimene
Sanane elin Amerikalısının çocuğundan. Neden seni alakadar ediyor? Milletin uçkurunu, yaşadığı cinsel hayatı düşünmek size mi kaldı?
Artık Türkiye'ye karışmanızı normal olarak sayıyorum ama, elin Amerikalısı istersen 5000 kişiyle yatar. Bunun çocuğu namusu sana kalmaz diye düşünüyorum.
Şimdi başlarsınız belki örf, adet. Onların örfü, adeti bunu gerektiriyor. Yatmayı gerektiriyor.
Hadi kal sağlıcakla...
Ekleme: Bu kadar dertse çocukları olması sana, evlat edinirsin 1-2 tanesini olur biter. Neye kasıyorsun ki?
olabilir evlat edinirim ne varki bunda ama sende yönetiçisin diye ole her kelımeyı sarf edemezsın kelımelerıne dikkat et.amerikalıda olsa ALLAH'IN yarratığı can gerci sen ne anlarsın kı....Sanane elin Amerikalısının çocuğundan. Neden seni alakadar ediyor? Milletin uçkurunu, yaşadığı cinsel hayatı düşünmek size mi kaldı?
Artık Türkiye'ye karışmanızı normal olarak sayıyorum ama, elin Amerikalısı istersen 5000 kişiyle yatar. Bunun çocuğu namusu sana kalmaz diye düşünüyorum.
Şimdi başlarsınız belki örf, adet. Onların örfü, adeti bunu gerektiriyor. Yatmayı gerektiriyor.
Hadi kal sağlıcakla...
Ekleme: Bu kadar dertse çocukları olması sana, evlat edinirsin 1-2 tanesini olur biter. Neye kasıyorsun ki?
olabilir evlat edinirim ne varki bunda ama sende yönetiçisin diye ole her kelımeyı sarf edemezsın kelımelerıne dikkat et.amerikalıda olsa ALLAH'IN yarratığı can gerci sen ne anlarsın kı....
yatıp kalkması umrumda değil ben sadece doğacak çocuklar için üzüldüğümü ifade ettim anladın
Herkesi neden Allah inancı var olarak düşünüyorsunuz anlamıyorum. Bu dünyada herkes Allah'a inanmıyor.
O zamanda ortada sorun kalmıyor zaten.
Ayrıca ne demişim yöneticiye yakışmayacak söylersen öğreneyim?
yöneticiye yakışmayacak demedım yonetiçisin die her kelımeyı sarf edemezsin dedim bak yazdıklarımı bile anlamıyorsun bide IQ bahs ediyorsun neyse yaw bidahaki sefere bende bukadar yumuşak konuşmam hadi sende sağlıcakla kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?