16gb ip4 fiyatı ankara

Sponsorlu Bağlantılar

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
16gb ip4 fiyatı ankara
iphone 416 gb alacam fiyatı nedir bu telefonun? aslında kendim gidip bakacam da zamanım yok

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
1000 lira falan

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
inşallah 1000 tl dir yaa :(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
8 gb olanlar 1000 tl idi ama fiyatı düştü iyice bulursun

frngyhn

frngyhn

Üye
piyasada sıfır garantili 16 gb ip4 yok .

frk uzn

frk uzn

Üye
arkadaşlar piyasadakiler 8 gb 1000 tl

phasan

phasan

Üye
1000 tl bulamassın 8 gb fazla

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Piyasada yok mu 16gb :-/ ben nerden bulacam peki?

Fatic

Fatic

Üye
Balıkcıoglu pasajnda vardr ankaradaysan git bak

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sağol sıhıyedeydi galiba gidip bakacam :)

Fatic

Fatic

Üye
Evet shhyede meşrutiyette direk girdgin ilk yerden alma sana tavsiyem hepsine sor dha uygun fiyatli bulursn olmadi ulustakinde gidebilrsin :D

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bu balikci pasajinda 0 16gb iphone 4 satan varmidir yoksa 2. el mi satiyorlar ? Ben bugun ankarada antaresede teknosa ve mediamark a baktim 16gb iphone 4 yok. 8gb de 1000tl civarı.

frngyhn

frngyhn

Üye
kardeş sıfır 16 gb yok balıkçıoğlu felan gezme boşuna sıfırların hepsi 8 gb eğer 16 gb sıfır bulursanda o telefon 2 yıldır rafta bekliyodur . tavsiyem 2.el 4s 16 gb alman fiyat olarak 1000-1100 temiz garantili cihaz alabilirsin arıştırırsan .

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
4 ile 4s arasinda ne fark var aradaki fiyata deger mi. Oyun oynamayacam telefondan internette gezer fotograf cekerim muzik dinlerim bunlari yaparim genelde. Oyun oynasam da kucuk oyunlar subway surfes gibi bunlari oynarim. İp4 16gb 2 el fiyati nedir peki. Balikcioglunda temiz 16gb bulabilirmiyim.

frk uzn

frk uzn

Üye
4 ile 4s arasinda ne fark var aradaki fiyata deger mi. Oyun oynamayacam telefondan internette gezer fotograf cekerim muzik dinlerim bunlari yaparim genelde. Oyun oynasam da kucuk oyunlar subway surfes gibi bunlari oynarim. İp4 16gb 2 el fiyati nedir peki. Balikcioglunda temiz 16gb bulabilirmiyim.
valla aradaki farka değer çekirdekle kamera farkı var :oke: ben 4s alcaktım bütcem yetmedi 4 aldım bu site yardımcı olur detaylı bi şekilde açıklamış

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar bu balikci pasajinda 0 16gb iphone 4 satan varmidir yoksa 2. el mi satiyorlar ? Ben bugun ankarada antaresede teknosa ve mediamark a baktim 16gb iphone 4 yok. 8gb de 1000tl civarı.

2 elde satan var sıfırda yurt dısı satanda var balıkcı oglu pasajında ben arada gıderım

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
2. El iphone 4 s bulabilirmiyim temizinden 900-1000 tl ye.

frngyhn

frngyhn

Üye
sahibinden.com a gir bak kardeşim 1000 liraya temiz 4s alırsın yalnız yurtdışı alırken pasaport kaydının onaylanmasına dikkat et bu dakkadan sonra ip4 alma .

Üst Alt