169 dolara dört çekirdekli işlemci içeren akıllı telefon: ThL W100

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
Android'de 1 GB RAM çok az. 2 GB RAM'li telefonlar bile stabil çalışmıyor.

1gb ram çok mu az? Optimizasyonu yapılmamış bte 4.2.2 s3 romunda evet. Normalde de kısmen az. Ancak 2gb ram optimizasyonu yapılmamış bir romda bile düz 1gb ram den daha iti performans veriyor. Helw ki 2 gb ram iyiddüzenlenmiş bir romda mükemmel çalışıyor. 2gb ramli cihazların stabil olmamasını anlamadım şahsen. Eğer bazı uygulamaların o cihazda hata yapan sürümünü kullanıp kapanıyor derseniz evet o uygulama stabil değildir. Ama ben henüz sistemimde bir kaç önemli Modifikasyon olduğu halde stabilite sorunu yaşamadım. Hele ki tonlarca sefer soft brick yaptıktan sonra uygunluk olayina dikkat eden birisi olarak eminim ki bilmeden yapılan işler sisteme kesilemez.

Kerim.

Kerim.

Üye
Kullanmasını bilen derken siz sanırım telefonu sadece arama yapmak için kullanıyorsunuz.

bilmediğin konularda yorum yapma.512mb ramli wonderim bile gayet stabil calışıyor.kullanmasını bilirsen tabi.sen gibi bilmeden sallayanlar arama yaparlar anca 512mblı androidlerde

orhank52

orhank52

Üye
valla çindeki android cep telefonu piyasasını inceleyen arkadaşlar varsa bazı markalar gerçekten çok kaliteli ürünler çıkarıyor fiyatlarına göre, forumlarda görebilirsiniz son 2 aya kadar çift çekirdekli cihazlar vardı ki birçok kişii riski göze alarak sipariş etti çoğu da memnunlar örnek vermek gerekirse Jiayu g3, neo N02, newman n1, amoi n821, ayrıca THL firması da oldukça geniş ürün yelpazesine sahip ve urunlerı kaliteli sayılabilir. ben denemek için sipariş ettim azerbaycan da okuyan arkadasım getırecek hazıran 20-25 arasında elimde olur inceleme yaparım inşallah, ayrıca telefonu laptop yerıne kullanmayacaklar için 1 gb ram yeter diye dusunuyorum

fk555897

fk555897

Üye

bilmediğin konularda yorum yapma.512mb ramli wonderim bile gayet stabil calışıyor.kullanmasını bilirsen tabi.sen gibi bilmeden sallayanlar arama yaparlar anca 512mblı androidlerde

Wonder'a stabil dediysen artık ben birşey demek istemiyorum. Ben iPhone 4S'te bile fazla bir stabillik göremedim. Sen Wonder'ı stabil olarak kullandıysan seni tebrik ediyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye
Wonder'a stabil dediysen artık ben birşey demek istemiyorum. Ben iPhone 4S'te bile fazla bir stabillik göremedim. Sen Wonder'ı stabil olarak kullandıysan seni tebrik ediyorum.

kullanmadigin ve bilmedigin seyler hakkinda konusma

- - - Eklendi - - -

2gb ramli android stabil calismaz diyen birisindende boyle bi cevap beklerdim zaten

osman_1993

Üye

Yok artik iphone da stabil degil dedin ya helal olsun.
Herhalde daha dokunmadan programlar acilsin istiyor arkadas :D

Massbattle

Üye
Dokunmatiği ne öle ıps :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaş haklı 4s stabil değil..

fk555897

fk555897

Üye
Yok artik iphone da stabil degil dedin ya helal olsun.
Herhalde daha dokunmadan programlar acilsin istiyor arkadas :D

Siz stabillikten sadece menülerden geçiş mi anlıyorsunuz? iPhone 4S'te programlardan RAM yetmediği için sürekli atıyordu.

PriZm

PriZm

Üye
@fk555897 bence bilmediğin konularda etraftan duyduklarını yazmamalısın.

Ayrıca 4s e stabil değil dedin ya.Ne desem bilemedim.

fk555897

fk555897

Üye
@fk555897 bence bilmediğin konularda etraftan duyduklarını yazmamalısın.

Ayrıca 4s e stabil değil dedin ya.Ne desem bilemedim.

Farkettiysen yazdığım mesajların hiçbirinde duydum demedim. 4S'i yaklaşık 1 sene kullandım. Sürekli uygulamalardan atıyordu ama Android'den daha stabil olduğu kesin bir gerçek. Şimdi iPhone 5 kullanıyorum. Çok memnunum hiçbir sorunu yok.

PriZm

PriZm

Üye
iPhone 5 de de atıyordur ama sen fark etmiyorsundur.Recent sistemi var.

Kerim.

Kerim.

Üye
Siz stabillikten sadece menülerden geçiş mi anlıyorsunuz? iPhone 4S'te programlardan RAM yetmediği için sürekli atıyordu.

senin cihaz sorunludur.4s kullanan bircok arkadasim hicbirinde boyle bi sorun yok

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm
:tşk:

Üst Alt