Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tavsiye1600tlye telefon (yarın telefon alacağım çok acill!!)
Sponsorlu Bağlantılar
demirkan_1999
Üye
Konu Sahibi
1600tlye telefon (yarın telefon alacağım çok acill!!)
Aklımda z2 var fakat sony her hafta yeni bir z tanıttığı için pek emin değilim . Çok acil oyun ve internet için telefon önerisi lazım
Bütçe sabit bu arada.
byAndroid
Üye
Z2 , G3 , note 3
avast
Üye
M8 in fiyatini bilmiyorum ama istanbul bilisime falan bakbi yoksa g3 yada sony samsung onermiyorum ben
ısınma sorunu hariç birşey duymadım,kasa açıklığı ve lens sorunu çözüldü deniyor,güncelleme konusunda uzun süre götürür donanım zaten iyi
BelaMonte
Üye
Z2 abimde var hiç ısınmıyor, oyun açsa 1 saat oynasa bile (real racing 3 gibi oyunlar.) ben lumia 1520 derim
furkankaya559758
Üye
1.600 TL'ye Z2 bulduysan almanı öneririm.
KinG Tornado
Üye
Acelen Yoksa Bekle Nexus 6 Al
kaanslmz
Üye
ben de Nexus 6 demek için girdim konuya
G3 kullanıyorum cok memnunum herseyi super beklemek istemezsen alabilirsin ama bu seferki Nexus bomba bişey olmuş, şahsen takası düşünüyorum yani. sizin de bekleminizi öneririm.
Kingmortall
Üye
samsung kullanıyorum ama önermem önerim lg g3 veya braz daha bekleyip nexus 6
DalvikCache
Üye
yarın alacaksanız Z2 alın gitsin bence hem tasarımınıda sevmişsiniz. her hafta yeni model çıkması pek mühim değil güncellemede sıkıntı olmaz xperia z bile 4.4.4 güncellemesi aldı. z2 alın geçin bence.
mahmude
Üye
Biraz farkli olcak ama tavsiyem G Flex pil ve performans muhteşem G3 antutu sonucu 35700 G flex sonucu 40770
meg1ddo
Üye
LG G3, acil olmasaydı 1600 tl tam da nexus 6 alınacak paraydı.