1600tL Civarinda laptop almayı düşünüyorum? Görüşlerinizi Alabilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
1600tL Civarinda laptop almayı düşünüyorum? Görüşlerinizi Alabilir miyim?
Arkadaşlar 1600:tl: Civarında bir laptop almayı düşünüyorum
Hem Oyun Bakımından Hemde, İnternette Gezinme Bakımından Hangi Marka ve nasıl özellikler almalıyım,
Tavsiyelerinizi Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler.

futbol123

futbol123

Üye
200tl daha ekleyip oyun canavarı ve F/P Canavarı olan lenovo y580 i tavsiye ederim 1.sınıf ekran kartı bu fiyata hiçbir yerde bulamassın.İ7 lisini istersen ve harddisk daha fazla olsun diyorsan 200tl daha eklersin

Jitou

Jitou

Üye
Ben casper aldım 1300tlye 8gbram var her oyunu kasmadan çok rahat oynayabiliyorum 4 sürücüsü var ve işlemcisi çok hızlı Tavsiyem bence en iyi pc markası

futbol123

futbol123

Üye
Ben casper aldım 1300tlye 8gbram var her oyunu kasmadan çok rahat oynayabiliyorum 4 sürücüsü var ve işlemcisi çok hızlı Tavsiyem bence en iyi pc markası
En iyi pc markası casper? yanlış mı duydum:d::d:

muqiwara

muqiwara

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";5136931][COLOR=DarkRed][SIZE=3]200tl daha ekleyip oyun canavarı ve F/P Canavarı olan lenovo y580 i tavsiye ederim [URL="http://www.bimeks.com.tr/urun/124454/lenovo-y580-59-332594.aspx' Alıntı:
Lenovo Y580 59-332594 | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor[/URL] 1.sınıf ekran kartı bu fiyata hiçbir yerde bulamassın.İ7 lisini istersen ve harddisk daha fazla olsun diyorsan 200tl daha eklersin [/SIZE][/COLOR]
Fiyatı Denkleştirebilirsem Dediqini dikkate Alacagım yorumun için Teşekkürler

- - - Eklendi - - -

Kardeş yorum'un için teşekkürler. Ancak Asla ve Asla Casper almam Casper Laptoplar da Cok fazla ısınma sorunu oluyor.

- - - Eklendi - - -

[QUOTE=" Tehlike ";5137214]
En iyi pc markası casper? yanlış mı duydum:d::d:
[/QUOTE]
Bence Yanlış duydun :d:

MaxipmaN

Üye

casper en iyi ha :ehe

en iyi markalar asus dell ve toshıba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt