16000 HİT alan konum 7 beğeniye ulaştı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mobilator

Emekli Yönetici
Beğeni paralı sanki forumda

Konu Sahibi

ben zorla saadete karşıyım. Adam isterse teşekkür eder isterse etmez ona kalmış birşey.

orası öyle benim konu hakkında ne düşünüyorsun

- - - Eklendi - - -

beğeniyi hakediyormu?

evet hem de fazlası ile o kanalları tek tek toplayıp derlemek kolay değil. Birde sen bunu bir uygulamaya dönüştürüp markete para ile koyabilseydin iyi olurdu.

Konu Sahibi

evet hem de fazlası ile o kanalları tek tek toplayıp derlemek kolay değil. Birde sen bunu bir uygulamaya dönüştürüp markete para ile koyabilseydin iyi olurdu.

onu akın yaptı ama bu konudaki kanalları eklemiyor nedense

Kafaya Takma Abim Beğeni Derdimiz Yok Para Derdimiz Yok. Maksat Paylaşım Olsun, Bizim Yararlandığımız Şeylerden Başkalarıda Yararlansın Dimi

Mesela Benim Konunun Hitide 4 Ayda 43 Bin, Ayda Ortalama 1300 Üye Konudan Faydalanıyor ve Sadece 26 Üye Beğenmiş

Maxicep Üyeleri Çok Vefasız. Sen Biliyorsun Abi O Konuyu Ne Şartlarda Hazırladığımı...

Ama Kafaya Takmıyorum Sende Takma Abim

Tepkiler: yaren_dede
    Konu Sahibi

dostum maksat beğeni butonunu gündeme getirmek ama paylaşım yapan arkadaşlar konuya yorum bile yapmamış enteresan

her konuyu beğenicez diye birşey yok ama o konu hazırlanırken belliki bir emek harcanmış ve kopyala yapıştır yapılmamışsa
bir beğen butonuna basmak senin bunu takdir ettiğini gösterir yani ortada bir emek var...

Haydar

Emekli Yönetici
Tebrik ederim emeğine sağlık

Tepkiler: yaren_dede

MasteLaa

Üye
Tebrik ederim kaptın beğeniyi

7 Beğeni gerçekten büyük bir ayıp haklısınız kesinlikle öyle konuya. Ben kendim özel olarak size teşekkür ediyorum böyle bir konu için. Bizim insanlarımız biraz böyledir yararlanıp çeker gider. Ve unutmayın ki 16000 hit yapan konunun belki 15000 i misafirler tarafından yapılmaktadır. Bu ayıp o 1000 defa girip çıkan üyelerin yaptığı ayıptır. Ve son olarak yorumları okudum. Anafor.CK abimin yaptığı her yoruma kefilim onu tanısaydınız eminim bu yorumları yaptığınız için siz de utanırdınız... İnsanları tanımadan yorum yapmak çok yanlış bence. "Aferin" yorumunu görüp eğer anlayamadıysanız pm atabilirdiniz hangi manada söylediniz diye... Sokak Jargonuyla yaklaşma derken orda dediğiniz laftan dolayı demiştir... Benim amacım konuyu uzatmak yada tekrar tartışmak değil ama münakaşaya girdiğiniz insan bu forumda bu tür kavgalara girebileceğiniz son insandır bilginize hocam...

Tepkiler: codblackops2 ve MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...