1600 tl ile orta sınıf oyun bilgisayarı topladım (sizce nasıl)

Sponsorlu Bağlantılar

turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
1600 tl ile orta sınıf oyun bilgisayarı topladım (sizce nasıl)
Arkadaşlar 1 haftadır araştırmalarım sonucu böyle bir sistem topladım, kimisi darboğaz yapar dedi, kimisi işe yaramaz dedi ama gel görki youtubede izlediğim intel g3220 performansı sandığımdan çok iyi çıktı, hem ucuz hem hızlı böyle bir işlemci yok :D i3 alayım diyorum oda en az 2 katı fazla fiyat ediyor, Parayı ekran kartına ve anakarta verdim, sebebi ise ilerde işlemci değiştirirsek daha uzun ömürlü olacaktır bilgisayar. Sizlerden sadece eleştirilerini ve yorumlarınız bekliyorum, artı yada eksileri çekinmeden yazabilirsiniz, kasa ve hardisk bende mevcut, o yüzden ekleme gereği duymadım. Ha bu arada rami bilerek 4 gb aldık çünkü 375 tl hediye çeki geldi
100+100+100+50+25 şeklinde harcayabiliriz, ilk fırsatta 2 gb bir ram daha alıp ram sorunundan kurtulmak :D

Aldığım sistem.

(satın aldıktan sonra geçici olarak temiz edilememektir yazdı)

Son düzenleme:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Anakartıda o.c destekli almak akıllaca ileriye dönük yatırım
Güç kaynağınında 600W olması iyi ramde 8gb olursa iyi
Darboğaz konusuna gelirsek tartışılır youtubede Pentium G3258 ve Titan X ekran kartıyla oyun oynanıyor isteyen izleyebilir

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Anakartıda o.c destekli almak akıllaca ileriye dönük yatırım
Güç kaynağınında 600W olması iyi ramde 8gb olursa iyi
Darboğaz konusuna gelirsek tartışılır youtubede Pentium G3258 ve Titan X ekran kartıyla oyun oynanıyor isteyen izleyebilir
Ama bi i7 ile 20 fps fark yer
İşlemcinin farklı daha çok oyunlarda multi playerda belli olur

Sok render testine i3den düşük alır
Benim için g3258 i3 çok daha kötü
Ben olsam seni skylake s
Islemcileri beklerdim
4. Nesil fiyatlarını etkileyecek çünkü ama gtx960 baya bi oyun oynatır
Bende de msi ın 960 ı var bellegi 7200mhz çekirdeğini de 1556mhz yaptım ultra ayarlarda kasan oyun yok (60 altı pek yok min 45fps ) anti alissing bazı oyunlarda kapalı ama

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Ama bi i7 ile 20 fps fark yer
İşlemcinin farklı daha çok oyunlarda multi playerda belli olur

Sok render testine i3den düşük alır
Benim için g3258 i3 çok daha kötü
Ben olsam seni skylake s
Islemcileri beklerdim
4. Nesil fiyatlarını etkileyecek çünkü ama gtx960 baya bi oyun oynatır
Bende de msi ın 960 ı var bellegi 7200mhz çekirdeğini de 1556mhz yaptım ultra ayarlarda kasan oyun yok (60 altı pek yok min 45fps ) anti alissing bazı oyunlarda kapalı ama
Gtx 960'ın 4gb modelimi 2gb modelimi? Birde hangi işlemci ile kullanıyorsunuz? Bende G3258'in abartıldığını düşünüyorum. Ama fiyatına göre alınabilecek bir işlemci.

Son düzenleme:
turancen

turancen

Üye
    Konu Sahibi
evga gtx 960 4gb 128 bit ekran kartı ile, intel g3220 işlemci aldım, yanınada 4gb ddr3 ram, gta5 very high ayarda 1440x900 oynuyorum :D