16 MBit Adil Kullanım Kotası Olmayan Yalın İnternet Arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
16 MBit Adil Kullanım Kotası Olmayan Yalın İnternet Arıyorum
TTNet sitesi biraz karışık. Yalın İnternet bağlantılarında, NET ismini içermeyen 16 MBit bağlantı çeşidini göremedim. NET ismini içeren tüm paketlerde Adil Kullanım Kotası mevcut. Varsa böyle bir bağlantı buna geçmeyi düşünüyorum. Var mı böyle bir bağlantı çeşidi?

Ayrıca; 8 MB Limitsiz Yalın İnternet pakedi (115 TL olan) için Adil Kullanım Kotası yok diye düşünüyorum. Çünkü hem fiyatın normal 8 MB NETLimitsiz'e göre 2 kat pahalı hem de isminde NET takısı yok. Doğru mu biliyorum?

ferman_66

Üye
Adil kullanım kotası sadece kablonette yok.

mkyb

mkyb

Üye

Hayır, arkadaş doğru söylemiş.Uydunet 10 megabit internet aylık 100 lira Adil kullanım kotası yok.Yalnız Uydunet kullanmak istiyorsanız kablolu televizyon yayını almanız lazım aylık 20-25 lira sanırım.Ulusal kanalların yanısıra Discovery Channel, National Geographic, Fx (Fox değil) gibi yabancı belgesel ve dizi kanallarıda var.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeşim Ağrı'da hele de benim bulunduğum bölgede UyduNET yok. Olsa hiç sorma ihtiyacı duyar mıydım? Ben TTNet paketleri hakkında bilgi istedim.

mkyb

mkyb

Üye
Ttnet'te adil kullanım kotası olmayan 8 megabit internet 110 lira civarıydı.Zaten amaçta kotayı koyup milleti daha pahalı tarifeye geçirmek.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
mkyb

mkyb

Üye
Ayrıca istersen yine Türk Telekom altyapısını kullanan Smile Adsl firması var.16 Megabit Adil kullanım kotası olmayan internet aylık 129 lira.1 lirayı almıyorlar. :)

Link :

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Taahütlü geçmiştim TTNet'e :(

^^Nike_

Üye
telekomu degiştirmen gerekiyo telekomun tum sekmelerinde var diye biliyorum

Üst Alt