16 GB Class 10 Kart siparişi verdim C6-01 de sağlıklı çalışır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HaqperesT

HaqperesT

Üye
class artmasi uyumluluk sorunu yaratmaz bence sadece yazim hiziyla alakalidir.
Ancak microsd kartlardan baska micro sdhc kartlar var telefonunuzun bu tur kartlara uyum saglamasina dikkat edin

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
class artmasi uyumluluk sorunu yaratmaz bence sadece yazim hiziyla alakalidir.
Ancak microsd kartlardan baska micro sdhc kartlar var telefonunuzun bu tur kartlara uyum saglamasina dikkat edin

4 gb üstü kartların hepsi zaten sdhc dir.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
JustADreamer

JustADreamer

Üye
o birazda işletim sisteminle alakalı mac anında gösteriyor ama win 7 de bir on saniye sürüyor . Orda sıkıntı şu veri aktarma hızı değişiyor class 10 da . Class 2 de yirmi dakka da attığın bir dosyayı class 10 da beş dakikada atıyorsun :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Çalıştırma konusunda sıkıntı çıkmaz bundan emin olabilirsin ancak marka konusunda daha seçiçi olabilirsin Kingston Toshiba Sundisk varken başka firmalara yönelmek yanlış olur ...

JustADreamer

JustADreamer

Üye
team bu alanda kendini kanıtlamış bir marka , sadece hafıza kartı yapıyor yanılmıyorsam . Her zaman pahalı olan ya da markalı olan iyi değildir bence :)

SilentOne

SilentOne

Üye
firstclass

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Teknobiyotik akortek bilişimin sitesidir.Neredeyse Tüm elektronik ürünlerin yetkili distribütöru olduklarından herşey piyasadan ucuzdur ve güvenilirdir.
Tavsiye ederim :)

tavsiyen için teşekkür ederim arkadaşım. Kartın şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan :)

----------Eklendi @ 01:01:08 ---------- Yazıldı @ 01:00:10 ----------

adam class konuşmuş :D

• Beğen
Tepkiler: Dostnametr
deadlydesire

deadlydesire

Üye
arkadaşım aynı karttan var bende aylardır sorunsuz kullanıyorum hiç bi sıkıntı kasma donma tanımama sorunu yok ;) gönül rahatlığıyla kullan ;) class6 40x iken class 10 133x le çalışıyor olması da sanırım performansı anlatmama yeterlidir :D

• Beğen
Tepkiler: Dostnametr
HaqperesT

HaqperesT

Üye
hackermaho

hackermaho

Üye
denedim herşeyi hatta konu açtım bir çare bulamadı kimse

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Firmalar sd leri yazilimla sdhc yapip daha yuksek fiyata satiyorlar gibime geliyor. 4 gb lik sd'nin her sektorunu 4 e bolse al sana 16 gb.

Sen SDHC nin ne olduğunu bildiğine eminmisin ? :)
Ayrıca firmalar kendi kafasına göre hiç bir şey yapamaz uluslararası kuralları var bu işin tüm firmaların standartları aynıdır :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Sen SDHC nin ne olduğunu bildiğine eminmisin ? :)
Ayrıca firmalar kendi kafasına göre hiç bir şey yapamaz uluslararası kuralları var bu işin tüm firmaların standartları aynıdır :)

Pek bi bilgim yok ama zamaninda mmc kartlarini 1gb dan 2gb ta cikariyorduk. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt