Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
16 GB Class 10 Kart siparişi verdim C6-01 de sağlıklı çalışır mı ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HaqperesT
Üye
class artmasi uyumluluk sorunu yaratmaz bence sadece yazim hiziyla alakalidir.
Ancak microsd kartlardan baska micro sdhc kartlar var telefonunuzun bu tur kartlara uyum saglamasina dikkat edin
class artmasi uyumluluk sorunu yaratmaz bence sadece yazim hiziyla alakalidir.
Ancak microsd kartlardan baska micro sdhc kartlar var telefonunuzun bu tur kartlara uyum saglamasina dikkat edin
o birazda işletim sisteminle alakalı mac anında gösteriyor ama win 7 de bir on saniye sürüyor . Orda sıkıntı şu veri aktarma hızı değişiyor class 10 da . Class 2 de yirmi dakka da attığın bir dosyayı class 10 da beş dakikada atıyorsun
ELECTRONİC
Üye
Çalıştırma konusunda sıkıntı çıkmaz bundan emin olabilirsin ancak marka konusunda daha seçiçi olabilirsin Kingston Toshiba Sundisk varken başka firmalara yönelmek yanlış olur ...
JustADreamer
Üye
team bu alanda kendini kanıtlamış bir marka , sadece hafıza kartı yapıyor yanılmıyorsam . Her zaman pahalı olan ya da markalı olan iyi değildir bence
arkadaşım aynı karttan var bende aylardır sorunsuz kullanıyorum hiç bi sıkıntı kasma donma tanımama sorunu yok gönül rahatlığıyla kullan class6 40x iken class 10 133x le çalışıyor olması da sanırım performansı anlatmama yeterlidir
Sen SDHC nin ne olduğunu bildiğine eminmisin ?
Ayrıca firmalar kendi kafasına göre hiç bir şey yapamaz uluslararası kuralları var bu işin tüm firmaların standartları aynıdır
Sen SDHC nin ne olduğunu bildiğine eminmisin ?
Ayrıca firmalar kendi kafasına göre hiç bir şey yapamaz uluslararası kuralları var bu işin tüm firmaların standartları aynıdır