(16.01.2011)5800v52 extended with c6v11 firmware (tam ekran N8 style)(en sade ve stabil cfw)By_MP

Sponsorlu Bağlantılar

naberya

Üye
merhaba bir şey sormak istiyorum. 5800 firmwire'ını 5530'a atamaz mıyız? benim 5530da şu an c6 firmware v31 yüklü. paylaşımlar hep 5800 üzerinden gidiyor var mı bi bilgisi olan?

mutluadam

Üye
yav bu c6 cfw sinin dokunmatik hasasiyeti ve hızına hastayım ama sorun bitmiyor bunda ya. şu v60 ne zaman gelcek. şöyle dişe dokunur yenilikler olsa iyi olcak. dokunma hasasiyeti ve hız gerçekten c6 fw den oldukça kötü bunlar bari halolsa. önceki sayfalarda bu c6 fw siyle ilgili sorular sormuştum bi ilgilenseniz ..?

SHaX

Üye
Bu işlere Fazla Yakın Olmadığım İçin bu tek dosyayı ne ile flashlayacağımızı pek anlamış değilim. Benim bildiğim JAF ta 3 adet dosya var. bu güne kadar 2 defa flash attım ve orjinale geri dönemiyorum bide bunu denemek istedim. ne ile flash atabilirim ? ve nasıl ? yardım için teşekkür ederim şimdiden

henes_42

henes_42

Üye
Bu işlere Fazla Yakın Olmadığım İçin bu tek dosyayı ne ile flashlayacağımızı pek anlamış değilim. Benim bildiğim JAF ta 3 adet dosya var. bu güne kadar 2 defa flash attım ve orjinale geri dönemiyorum bide bunu denemek istedim. ne ile flash atabilirim ? ve nasıl ? yardım için teşekkür ederim şimdiden
merhaba arkadaşım, forumda orjinale nasıl dönebileceğinize dair bilgiler mevcut, buyrun buradan yapabilirsiniz. hem orjinal dosyaları, hemde flash işleminin nasıl yapılacağı bilgisi mevcuttur. iyi günler

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...k-teli-guncelleme-gormienler-icin-382909.html

SHaX

Üye
merhaba arkadaşım, forumda orjinale nasıl dönebileceğinize dair bilgiler mevcut, buyrun buradan yapabilirsiniz. hem orjinal dosyaları, hemde flash işleminin nasıl yapılacağı bilgisi mevcuttur. iyi günler

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...k-teli-guncelleme-gormienler-icin-382909.html

İlgilendiğini için teşekkürler akşam 5-6 defa flashlama sonucu orjinale şu an geri döndüm :) JAF kullanımını biliyorum fakat burda verilen dosya tek dosya. bunu nasıl flashlayacağız bunu anlayamadım diğer dosyaları orjinalinden mi alacağız ?

henes_42

henes_42

Üye
İlgilendiğini için teşekkürler akşam 5-6 defa flashlama sonucu orjinale şu an geri döndüm :) JAF kullanımını biliyorum fakat burda verilen dosya tek dosya. bunu nasıl flashlayacağız bunu anlayamadım diğer dosyaları orjinalinden mi alacağız ?
sadece rofs2 dosyasını orjinalden al, diğer dosyalar zaten aynı, oynama ve hack işlemleri rofs2 içinde yapılmakta ve orjinallik burada bozulmaktadır.

emre_6795

emre_6795

Üye
teşekkürler

naberya

Üye
merhaba bir şey sormak istiyorum. 5800 firmwire'ını 5530'a atamaz mıyız? benim 5530da şu an c6 firmware v31 yüklü. paylaşımlar hep 5800 üzerinden gidiyor var mı bi bilgisi olan?

yok mu cevap verecek olan ? :]

oktay2617

Üye
yaa arkadaşlar dosyayı indirdim sadece rofs2 dosyası var! diğerleri yok! nasıl flah atıcam ben?
rosf2 dosyası burdan diğerleri orjinalden mi alıcam

cavit7777

Üye
nasl yüklencek onuda yazsaydınız iyi olurdu

Davulbaz

Davulbaz

Üye
Teşekkürler

mardok

mardok

Üye
teşekkürler

mpalaz87

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ne zamandır deniyorum ama gerçekten bundan hızlısınu bulamadm istenen özellikleri de ekleyp yükleyeceğim okul nedeniyle yeni uğraşmaya fırstım oldu

Efendi™

Efendi™

Üye
PiratesKiller Bu İşi Gerçekten Biliyor. v50'deyim v51'e Geçmedim. PiratedV5 Kullanıyorum. Ramblow Ortalama 60-70 MB Arası. 51e Geçmek Aklımın Ucundan Geçmiyor Açıkçası. Çünkü Arada Bariz Bir Fark Yok. Saygılar.

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

mpalaz87

Üye
    Konu Sahibi
bütün istenenleri ekledm ve son modları da ekleyip tam ekran n8 ikon style yaptım güle güle kullanın...

estami

Üye

Başlık kafamı karıştırdı emin olmak için soruyorum 5800 v52 için c6 v20 FW'si bu değilmi..?

Eğer öyle ise;

Resim eklemeniz mümkünmü java sorunu halledildimi, birde 20 kısayol ve Aylin ile conversations eklimi? emeğinize sağlık..

djmatrix

Üye
keşke ss atsaydın bi kaç tane,ayrıca c6 v20 olsa daha iyi olurdu....

estami

Üye
Zip bozuk dosyalar çıkmıyor..

Üst Alt