hocam diğerleri olur da şu an bi problem farkettim onu çözmeye çalışıyorum nps diye çıkan dosya ovi maps dosyası yani ovi maps te sorun var yenisini yüklemeye çalışmışlar ama bozuk olmuş sanırım ama düzeltilemez bi problem değil onun dışında gerçekten hızlı t9 da düzgün hiç bir problem yok
mpalaz kardeş yukarda arkadaşın dediği tam olarak Türkçe çevirinin yapılmadığı ve gereksiz klasörlerin kaldırılmamış olması. bunları yapıp bildirirsen modifiyene ilgi daha artar ve daha güzele el birliği ile gitmiş oluruz. emeğin için tşk.lerAnladım özellikle 4*54 menü ve
1-Tam anlamı ile Türkçe olmamış Uygulamalar Yerine APPLİCATİONS yazıyor,Ekstralar yerine EXTRAS yazıyor
2-Conversations yok ve çok büyük eksiklik
3-NPS diye bir klasör var ne olduğu anlamadım açmıyor Pyhton klasörü eklenmiş oda boş ve gereksiz
4-Mesaj okuma var ama Türkçe değil Martin var Aylin yok
5-Quick Office yok çok büyük eksiklik..
Bunları düzeltip ekleyebilirmisin bekliyeyimmi hızı ve ses mükemmel birde bunlar olursa en güzek FW bu bana göre...Düzeltecekmisin üstadım..?
evet klasörleri ayarlıyorum şu an ilk fırsatta koycam . teşekkürler
hocam biraz inceleme fırsatım oldu t9 harika fakat ben hayatımda böyle vasat menüsü olan bir frimewire görmedim biraz düzenleme yapabilirsen tadından yenmez eline sağlık çok güzel
hocam dün biraz uğraştım bikaç şeyi hallettim ama tam herşeyini düzenleyip öyle vermek istiyorum fakat birkaç gün sonra enfeksiyon sınavım var devamlı ders çalışıyrm o yüzden 1 hafta bekleticem sizidualarınızı bekliyorum
![]()