(16.01.2011)5800v52 extended with c6v11 firmware (tam ekran N8 style)(en sade ve stabil cfw)By_MP

Sponsorlu Bağlantılar

aşka inat

aşka inat

Üye
bu fw sorunlu bluetooth çalımıyor

uydu

uydu

Üye
ctrl + c , ctrl + v

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkürler :)

wagh

Üye
teşekkürler

mpalaz87

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bulduğum gerçekten kusursuz bu cfw yi beğenmeniz dileğiyle.. Teşekkürü eksik etmeyin:)

Newpronik

Üye
teşekkürler eline sağlık hocam birşey soracağım t9 düzgünmü çünkü bir önceki sürümde çok kötüydü hiçbir kelime yoktu ona göre yükleyeceğim kolay gelsin

estami

Üye
Öncelikle ellerine sağlık 4 sorum olacak
ilki ev ekranına 5 kısayol eklenebiliyormu..?
diğeri şarjı kullanma oranı nasıl..?
diğeri İşçep çalışıyormu..?
Diğeri 4*5 menülü'mü değilse olabilirmi
..? eğer bunlarda varsa düşünmeden geçerim..

oleştimaxi1

Üye
bide şu yan kilit tuşuda iki kez titremesini düzeltilmişmi kullanan arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

diğerlerinden pek bi farkı yok beyler test ettim stabil diğerleri gibi. Ayrıca yan kilit tuşuuda aynı

estami

Üye
Yükledim Tema afektleri açık ve hızı gerçekten mükemmel bu + 'sı

Eksiler..:
1-Tam anlamı ile Türkçe olmamış Uygulamalar Yerine APPLİCATİONS yazıyor,Ekstralar yerine EXTRAS yazıyor
2-Conversations yok ve çok büyük eksiklik
3-NPS diye bir klasör var ne olduğu anlamadım açmıyor Pyhton klasörü eklenmiş oda boş ve gereksiz
4-Mesaj okuma var ama Türkçe değil Martin var Aylin yok
5-Quick Office yok çok büyük eksiklik..

Bunlar da düzenlenirse ve 4*5 menülü olursa tadından yenmez...

Şu an tek olumlu yönleri gerçekten hızlı ve ses mükemmel çıkıyor ama diğerleri olmadan şahsım adına kullanmıycağım yeniden eski fw ye dönüyorum

Ellerine sağlık...

mpalaz87

Üye
    Konu Sahibi
hocam diğerleri olur da şu an bi problem farkettim onu çözmeye çalışıyorum nps diye çıkan dosya ovi maps dosyası yani ovi maps te sorun var yenisini yüklemeye çalışmışlar ama bozuk olmuş sanırım ama düzeltilemez bi problem değil onun dışında gerçekten hızlı t9 da düzgün hiç bir problem yok

estami

Üye
hocam diğerleri olur da şu an bi problem farkettim onu çözmeye çalışıyorum nps diye çıkan dosya ovi maps dosyası yani ovi maps te sorun var yenisini yüklemeye çalışmışlar ama bozuk olmuş sanırım ama düzeltilemez bi problem değil onun dışında gerçekten hızlı t9 da düzgün hiç bir problem yok

Anladım özellikle 4*54 menü ve

1-Tam anlamı ile Türkçe olmamış Uygulamalar Yerine APPLİCATİONS yazıyor,Ekstralar yerine EXTRAS yazıyor
3-NPS diye bir klasör var ne olduğu anlamadım açmıyor Pyhton klasörü eklenmiş oda boş ve gereksiz

Bunları düzeltip ekleyebilirmisin bekliyeyimmi hızı ve ses mükemmel birde bunlar olursa en güzek FW bu bana göre...Düzeltecekmisin üstadım..?

mpalaz87

Üye
    Konu Sahibi
Hoca cfw sade ve hızlı olsun diye o programlar kaldırıldı ama sen istersen son sürümlerini yükleyebilirsin forumdan indirip ovi maps hatasını çözdüm bu arada güncelledim konuyu oradan bulabilirsiniz

henes_42

henes_42

Üye
Anladım özellikle 4*54 menü ve

Bunları düzeltip ekleyebilirmisin bekliyeyimmi hızı ve ses mükemmel birde bunlar olursa en güzek FW bu bana göre...Düzeltecekmisin üstadım..?
mpalaz kardeş yukarda arkadaşın dediği tam olarak Türkçe çevirinin yapılmadığı ve gereksiz klasörlerin kaldırılmamış olması. bunları yapıp bildirirsen modifiyene ilgi daha artar ve daha güzele el birliği ile gitmiş oluruz. emeğin için tşk.ler

mpalaz87

Üye
    Konu Sahibi
evet klasörleri ayarlıyorum şu an ilk fırsatta koycam . teşekkürler

estami

Üye
evet klasörleri ayarlıyorum şu an ilk fırsatta koycam . teşekkürler

Yani gerekli düzenlemeler diyorsun değilmi üstadım ilk fırsat derken şu andanmı bahsediyorsun bekleyelimmi yeni halini? Yoksa başka zamanmı?

mutluadam

Üye
defalarca sordum yanıtlanmadı. browserde sayfa içeriği tümü ne ayarlandığında kapanıyor browser. flash olmayan görüntülere ayarlandığında kapanmıyor ama bana flash görüntülerde lazım. bu herkestemi böyle ve çözümü yokmu?

bu cfw için ise sorularım:
1-tuş kilit süresini istediğimiz gibi ayarlayabiliyormuyuz? yoksa sadece belli bir sn ye ye ayarlıda bir kez değiştimi bir daha ayarlanamıyormu? eğer böyle ise kilitlenme süresi kaç sn. ? bu değiştirilemiyorsa 35 sn. ye ayarlarmısınız?
2-alarm tuş kilitli iken çaldığında kaydırmalı durdurma mı yoksa butonlumu, bu kaydırmalı olamazmı?
3- işcep yine telefonu c6 görüp desteklemediği için c6 yı yüklemeye izin vermiyormu? yine kendimizmi yapıcaz çözümünü yoksa çözükmü? gerçi bunu aşmanın yolu verildi biliyorum.
4-şu slide tuş açma kaldırılamıyormu? bence gereksiz ikinci kez tuş açma.
5-yan döndürmede otomatik olarak qwerty klavyeye geçmeme sorunu düzeldimi?
evet bunlar hal olursa yüklücem. emek için çok teşekkürler.

Newpronik

Üye
hocam biraz inceleme fırsatım oldu t9 harika fakat ben hayatımda böyle vasat menüsü olan bir frimewire görmedim biraz düzenleme yapabilirsen tadından yenmez eline sağlık çok güzel

estami

Üye
hocam biraz inceleme fırsatım oldu t9 harika fakat ben hayatımda böyle vasat menüsü olan bir frimewire görmedim biraz düzenleme yapabilirsen tadından yenmez eline sağlık çok güzel

(LuziQ bazlı) Türkçe Menü Düzenlemesi......Türkçe mesaj konuşması (Aylin) ve Conversations eklenip 4*5 menülü olursa hakikaten tadından yenmez katılıyorum...

Çok hızlı bir FW tema efectleri açıkken bile...

(Hazırlayan değerli dost üzerinde çalışıyorum dedi sanırım bugün yarın tam düzenlenmiş halini verecek diye düşünüyorum)

mpalaz87

Üye
    Konu Sahibi
hocam dün biraz uğraştım bikaç şeyi hallettim ama tam herşeyini düzenleyip öyle vermek istiyorum fakat birkaç gün sonra enfeksiyon sınavım var devamlı ders çalışıyrm o yüzden 1 hafta bekleticem sizi:( dualarınızı bekliyorum ;)

estami

Üye
hocam dün biraz uğraştım bikaç şeyi hallettim ama tam herşeyini düzenleyip öyle vermek istiyorum fakat birkaç gün sonra enfeksiyon sınavım var devamlı ders çalışıyrm o yüzden 1 hafta bekleticem sizi:( dualarınızı bekliyorum ;)

ALLAH muvaffak etsin değerli kardeşim utandırmasın inş. Sabırsızlıkla bekliyor olacağız.iyi sınavlar..

Üst Alt