merhaba arkadaşım, forumda orjinale nasıl dönebileceğinize dair bilgiler mevcut, buyrun buradan yapabilirsiniz. hem orjinal dosyaları, hemde flash işleminin nasıl yapılacağı bilgisi mevcuttur. iyi günlerBu işlere Fazla Yakın Olmadığım İçin bu tek dosyayı ne ile flashlayacağımızı pek anlamış değilim. Benim bildiğim JAF ta 3 adet dosya var. bu güne kadar 2 defa flash attım ve orjinale geri dönemiyorum bide bunu denemek istedim. ne ile flash atabilirim ? ve nasıl ? yardım için teşekkür ederim şimdiden
merhaba arkadaşım, forumda orjinale nasıl dönebileceğinize dair bilgiler mevcut, buyrun buradan yapabilirsiniz. hem orjinal dosyaları, hemde flash işleminin nasıl yapılacağı bilgisi mevcuttur. iyi günler
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...k-teli-guncelleme-gormienler-icin-382909.html
JAF kullanımını biliyorum fakat burda verilen dosya tek dosya. bunu nasıl flashlayacağız bunu anlayamadım diğer dosyaları orjinalinden mi alacağız ?sadece rofs2 dosyasını orjinalden al, diğer dosyalar zaten aynı, oynama ve hack işlemleri rofs2 içinde yapılmakta ve orjinallik burada bozulmaktadır.İlgilendiğini için teşekkürler akşam 5-6 defa flashlama sonucu orjinale şu an geri döndümJAF kullanımını biliyorum fakat burda verilen dosya tek dosya. bunu nasıl flashlayacağız bunu anlayamadım diğer dosyaları orjinalinden mi alacağız ?
merhaba bir şey sormak istiyorum. 5800 firmwire'ını 5530'a atamaz mıyız? benim 5530da şu an c6 firmware v31 yüklü. paylaşımlar hep 5800 üzerinden gidiyor var mı bi bilgisi olan?