150TL'ye kadar telefon önerisi

Konu Sahibi
150TL'ye kadar telefon önerisi
Babama telefon alıcaz 150TL'ye kadar fiyat verdi. Öyle pek teknolojiyle arası olan bir adam değil.

İstediği özellikler:
Fotoğraf ve Video çeksin (Belirgin olsun yani şimdi gidip de VGA kameralı bişi önermeyin)
Dünyanın her yerinden bağlantı sorunu çıkarmadan çalışsın.
Mp3 ve Radyo çalarsa da güzel olur.

Diğer özellikler normal telefon özellikleri işte mesaj arama falan filan.

X2 önerdim, X2 olmazmış fiyatı 260'dan başlıyor internette.

Ocean258

Üye
lg kf510 'a bakmanı tavsıye ederım kardes. tasarımı falan cok guzel telefon fıyatına gore en iyisi bence..

'Patron

Üye
150 çok düşük kardeş. cep telefonu ilanlarında ilk sahibinden 140 tlye n73 vardı. onu alsanız bence iyi olur

1500 gibi gördüm yahu, 150 lira gibi bi fiyata iyi bişey bulamazsın hocam.

PureFood

Üye
Nokianın yeni telefonu varya S30 serisi X1-01 16GB kart desteği de var müzik telefonu ama kamera yok hem 150 TL diyosun kamera belirgin olsun diyosun, E250 var baya düştü o 180 civarı

ofiyata sıfır düzgün birşey bulamassın 200-250tl arasında iyi özellikli telefonlar var mesela bu telefon

wifili klavyeli 2.4 büyük ekranlı telefon fiyat gayet iyi

blackaid

Üye
samsung chat var 219 a 200 250 arası olmalı yada ikinci el bakacaksın

Konu Sahibi
İkna edemiyorum ki 250'ye çıkmaya öyle olsa X2 aldırıcam direk. Dokunmatik falan kullanamaz tuş takımlı bir şey olmalı. Ben bir şey bulamazsam çin malı telefonlardan alıcak durduramıyorum ki adamı

bakın altta son iki model 170-180tl arası inceleyin fiyatı iyi

DPool

Üye
O fiyata alabileceğin en iyi telefon C3200

Eğer fiyatı 200 e çıkartırsan şuna da bak.

buket2

Üye
o fiyata zor...ancak 2.ci el çok özelliği olmayan bir telefon bulursan şansına artık... bence sen babana söyle 300 falan yapsın bütçeyi. o zaman git güzel bir android froyo işletim sistemine sahip lg optimus me al... 5 mp kamera ile istediği resmi çeksin...

caglet

Üye

AYNI TELEFONUN DAHA UCUZu

BUNUDA ÖNERİRİM KAMERA VGA Diyor ama gerçekten süper VGA dmeeisne bakma.. Bu telefonu bu kadar ucuz bulamazsın soyleyım

BUDA ÇİN MALI FALAN AMA C7 SONUÇTA :d

50 daha koy benim telefondan al samsung c3200 8gb hafıza kartı taktım canavar gibi çalışıyo 2 mp kamera video kayıt oynatma bluetooht darty den 200 liraya aldım veya nokia c1 01 alabilirsin oda vga kamera hafıza kartı girişi bluetooht var oda 150 lira civarı darty de

Elektr0

Üye

buket LG optimus Me nin kamera'sı 3 Megapixel.. ama haklısın güzel telefon ben forumda bu telefonla ilgili sorun görmedim ...