1500 tl ye kadar telfn önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
1500 tl ye kadar telfn önerisi
yakın bir arkadaşım 1500tlye kadar tel alacak ben ona sgs2 almasını önerdim aynı fiyatlarda iphone 4 8gb,motorola razr,xperia s arasında gidip geliyor oyun veuygulama olmazsa olmaz siz ne dersiniz başka önerileriniz varmı

Konu Sahibi
hiç mi yardımcı olanınız yok

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence bu aralar telefon almak için dogru zaman degil en azından mayıs sonunu beklemelisiniz. Ama acil almamız gerekiyor derseniz htc one s testlerde agabeyi one x ile başabaş sonuçlar veriyor ve fiyat olarak daha uygun

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
1500 TL'ye telefon mu

Ben o parayla canavar masaüstü bilgisayarım toplarım

vavra22

Üye
HTC taraftarı olarak görüşüyorum git ve Sony Ericson Xperia S i bir gör derim

Konu Sahibi
bence bu aralar telefon almak için dogru zaman degil en azından mayıs sonunu beklemelisiniz. Ama acil almamız gerekiyor derseniz htc one s testlerde agabeyi one x ile başabaş sonuçlar veriyor ve fiyat olarak daha uygun

one s fiyatı ne?

Catty

Emekli Yönetici
Şu an çalıştığım şirket , telefon ithal ediyor I Phone 4S'ler 1500 - 1600 civarında geliyor. Sana tavsiyem tanıdık bir toptancı bul ve işini ucuza getirip I Phone 4S sahibi ol.

Konu Sahibi
Şu an çalıştığım şirket , telefon ithal ediyor I Phone 4S'ler 1500 - 1600 civarında geliyor. Sana tavsiyem tanıdık bir toptancı bul ve işini ucuza getirip I Phone 4S sahibi ol.

keşke ama onlardada garanti sorunu varmış

Eykul

Üye
bence de samsung galaxy S2 alsin

SHS

Üye
htc one s alsın keyfine baksın, şimdiden hayırlı olsun diyorum

One S ile Xperia Arc S arasında gidip geldim kararım one s

Uruloki

Üye
Xperia s bence one s daha gelmedi bile

yeauw

Üye
bence windows phone işletim olan bi tel al ama yok ikisinden biri olsun dersen one özellikleri dha iyi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...