Telefon Tavsiyesi 1500 tl ye cihaz

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun

karayel90

karayel90

Üye
Renk tercihiniz ne yönde oldu öğrenebilirmiyim böle çeşit bi mavi renk seçeneği vardı türkiyede varmı kardeşime o renkden almayı düşünüyorum

Renk ise şöyle

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
vatandan aldım sadece siyah vardı secim şansım olmadı

smh60

smh60

Üye
Kesinlikle güncelle Sony sorunlu güncelleme vermez yani ben görmedim :D hayırlı olsun bu arada

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Kesinlikle güncelle Sony sorunlu güncelleme vermez yani ben görmedim :D hayırlı olsun bu arada
teşekkürler yarın güncellerim birde ekran icin kırılmaz cam alsam dokunmatik hassasiyetine etki eder mi acaba

smh60

smh60

Üye
teşekkürler yarın güncellerim birde ekran icin kırılmaz cam alsam dokunmatik hassasiyetine etki eder mi acaba
Bu konuda yorum yapmıyım çünkü hiç kullanmadım diğer arkadaşlar yardımcı olabilir :)

AHKE

AHKE

Üye
kullandım ben herhangi bir hassasiyet problemi yoktu
5.1.1 yukle bence sonucta lollipop un son sürümü en hatasızıdır

0MG90

0MG90

Üye
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Yükseltin 5.1.1'e. Yeni birkaç özellik geldi.

Yaratmaz merak etme ama çift tıkla uyandırma her zaman algılamaz temperli cam taktırırsan.
teşekkürler carşıya bir gideyim telefoncuların birine taktırsam sizce arka tarafa da taktırsam mı telefonu yere cok düşürenlerdenim de

0MG90

0MG90

Üye
teşekkürler carşıya bir gideyim telefoncuların birine taktırsam sizce arka tarafa da taktırsam mı telefonu yere cok düşürenlerdenim de
İnce silikon kılıf alın bence daha iyi olur.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
0MG90

0MG90

Üye
birde dock mu önerirsiniz kablo mu kapakcıklar biliyorsunuz

cama gerek yok diyorsunuz silikon kılıf yeterli olur mu
Dock'u siz bilirsiniz ben manyetik kablo aldım ama kullanmıyorum alıştım kapağı açıp usb ile şark etmeye. Bende kapakçıklar sorun yaratmadı şimdiye kadar.

Öne temperli cam taktırın ama arkaya siz bilirsiniz. Silikon kılıf takarsanız arkayı da korur kaymasını da engeller.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Dock'u siz bilirsiniz ben manyetik kablo aldım ama kullanmıyorum alıştım kapağı açıp usb ile şark etmeye. Bende kapakçıklar sorun yaratmadı şimdiye kadar.

Öne temperli cam taktırın ama arkaya siz bilirsiniz. Silikon kılıf takarsanız arkayı da korur kaymasını da engeller.
o zaman bir manyetik kablo alayım öne cam taktırsam arkaya gerek yok silikon kılıf alayım telefonculardaki camlar nasıl olur ön icin

0MG90

0MG90

Üye
o zaman bir manyetik kablo alayım öne cam taktırsam arkaya gerek yok silikon kılıf alayım telefonculardaki camlar nasıl olur ön icin
Bilmem ben eBay'dan almıştım Z2 için. Burada ne kadara takıyorlar temperli camı bilgim yok ama 20-30 lira gibidir sanırım en fazla.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Bilmem ben eBay'dan almıştım Z2 için. Burada ne kadara takıyorlar temperli camı bilgim yok ama 20-30 lira gibidir sanırım en fazla.
anlıyorum burada 15 tl ye bir cam takıyorlar dandik birşeydir o zaman

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Lg g3 ama 5.5 inc

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Hayırlı olsun

Üst Alt