teşekkürlerHayırlı olsun![]()
teşekkürler cihaz lolipop 5.02 yüklü sizce 5 1 1 e yükseltmelimiyim 6 yı mı bekleyeyimHayırlı olsun
teşekkürler yarın güncellerim birde ekran icin kırılmaz cam alsam dokunmatik hassasiyetine etki eder mi acabaKesinlikle güncelle Sony sorunlu güncelleme vermez yani ben görmedimhayırlı olsun bu arada
Bu konuda yorum yapmıyım çünkü hiç kullanmadım diğer arkadaşlar yardımcı olabilirteşekkürler yarın güncellerim birde ekran icin kırılmaz cam alsam dokunmatik hassasiyetine etki eder mi acaba

kullandım ben herhangi bir hassasiyet problemi yoktuteşekkürler yarın güncellerim birde ekran icin kırılmaz cam alsam dokunmatik hassasiyetine etki eder mi acaba
Yükseltin 5.1.1'e. Yeni birkaç özellik geldi.teşekkürler
teşekkürler cihaz lolipop 5.02 yüklü sizce 5 1 1 e yükseltmelimiyim 6 yı mı bekleyeyim
Yaratmaz merak etme ama çift tıkla uyandırma her zaman algılamaz temperli cam taktırırsan.teşekkürler yarın güncellerim birde ekran icin kırılmaz cam alsam dokunmatik hassasiyetine etki eder mi acaba
teşekkürler carşıya bir gideyim telefoncuların birine taktırsam sizce arka tarafa da taktırsam mı telefonu yere cok düşürenlerdenim deYükseltin 5.1.1'e. Yeni birkaç özellik geldi.
Yaratmaz merak etme ama çift tıkla uyandırma her zaman algılamaz temperli cam taktırırsan.
İnce silikon kılıf alın bence daha iyi olur.teşekkürler carşıya bir gideyim telefoncuların birine taktırsam sizce arka tarafa da taktırsam mı telefonu yere cok düşürenlerdenim de
cama gerek yok diyorsunuz silikon kılıf yeterli olur muİnce silikon kılıf alın bence daha iyi olur.
Dock'u siz bilirsiniz ben manyetik kablo aldım ama kullanmıyorum alıştım kapağı açıp usb ile şark etmeye. Bende kapakçıklar sorun yaratmadı şimdiye kadar.birde dock mu önerirsiniz kablo mu kapakcıklar biliyorsunuz
cama gerek yok diyorsunuz silikon kılıf yeterli olur mu
o zaman bir manyetik kablo alayım öne cam taktırsam arkaya gerek yok silikon kılıf alayım telefonculardaki camlar nasıl olur ön icinDock'u siz bilirsiniz ben manyetik kablo aldım ama kullanmıyorum alıştım kapağı açıp usb ile şark etmeye. Bende kapakçıklar sorun yaratmadı şimdiye kadar.
Öne temperli cam taktırın ama arkaya siz bilirsiniz. Silikon kılıf takarsanız arkayı da korur kaymasını da engeller.
Bilmem ben eBay'dan almıştım Z2 için. Burada ne kadara takıyorlar temperli camı bilgim yok ama 20-30 lira gibidir sanırım en fazla.o zaman bir manyetik kablo alayım öne cam taktırsam arkaya gerek yok silikon kılıf alayım telefonculardaki camlar nasıl olur ön icin
anlıyorum burada 15 tl ye bir cam takıyorlar dandik birşeydir o zamanBilmem ben eBay'dan almıştım Z2 için. Burada ne kadara takıyorlar temperli camı bilgim yok ama 20-30 lira gibidir sanırım en fazla.