Öneri 1500 tl kadar telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
1500 tl kadar telefon önerisi
arkadaslar asus zenfone 2 nasıl telefon onerırımısınız yoksa baska telefon mu alıyım en fazla 1500 tl kadar telefon almayı dusunuyorum

GodMode

GodMode

Üye
Nelerini merak ettiniz?

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
kullanım olarak nasıl bir telefon

Rygebin

Rygebin

Üye
Zenfone 2 iyi bir telefon 1.500 tl bütçe varsa 1.400 e en yüksek modeli alınbilir. Ama onun yerine sony tavsiye ederdim. Z2 yi ve Z3 ü o fiyat aralarında çok rahat bulabilirsiniz.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
sony nasıl kullanım olarak asus zenfone 2 arastırdım cogu kullanıcı olumlu yorumlar yazmıslar

Rygebin

Rygebin

Üye
sony nasıl kullanım olarak asus zenfone 2 arastırdım cogu kullanıcı olumlu yorumlar yazmıslar
Sony yazılım olarak çok akıcı bir telefon hocam. Ayrica tasarım olarakta Zenfone telefonlarından daha hoş tasarımlar üretmekte. Zenfone 2 ise baya kalın bir cihaz .

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Sony yazılım olarak çok akıcı bir telefon hocam. Ayrica tasarım olarakta Zenfone telefonlarından daha hoş tasarımlar üretmekte. Zenfone 2 ise baya kalın bir cihaz .
sony kullanmadım asusta kullanmadım ama ıkısıde guzel telefon uretıyor

Rygebin

Rygebin

Üye
sony kullanmadım asusta kullanmadım ama ıkısıde guzel telefon uretıyor
Evet güzel telefonlar üretiyor sizin kararınız sony ve asus'un tasarımlarına bakın ben sony'nin tasarımını daha çok beğenmekteyim. Asus ayrıca intel işlemciler kullanmakta bu sorun arz edebilir, ayrıca güncellemeleri geç vermekte bu sorunu zenfone 2'yle halledebilir mi bilmiyorum. Ama şunu biliyorum Sony yılların firması ve takvime göre güncellemeleri çok iyi dağıtmakta. Gerek kullandığı işlemciler, ekran kartları ve kamera lensleriyle ( kamera teknolojisi yeterli diyeli zenfone 2'den gayet üstün g lens) daha önde benim kaanatimce. :oke: .

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Evet güzel telefonlar üretiyor sizin kararınız sony ve asus'un tasarımlarına bakın ben sony'nin tasarımını daha çok beğenmekteyim. Asus ayrıca intel işlemciler kullanmakta bu sorun arz edebilir, ayrıca güncellemeleri geç vermekte bu sorunu zenfone 2'yle halledebilir mi bilmiyorum. Ama şunu biliyorum Sony yılların firması ve takvime göre güncellemeleri çok iyi dağıtmakta. Gerek kullandığı işlemciler, ekran kartları ve kamera lensleriyle ( kamera teknolojisi yeterli diyeli zenfone 2'den gayet üstün g lens) daha önde benim kaanatimce. :oke: .
suan hangı sony telefonlar uygun fıyata var arkadasım zaten suan kafam karıstıran sony guzel kamara kullanması ve huncelleme sıkıntısı varmıdır

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Benim de öneri Sony olur. Asus da iddialı ama daha yeniler bu piyasada.

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

berkmeric18

Üye
Sony nin arayuzu cok akici sifir kasma. Benim z3 ile 6. Ayim. Daha en ufak bir kasma yasamadim telefonda. Sony kendi kameralarini uretebildigi icin kamerada asla yari yolda birakmaz. Pil desen zaten 1.5 gunu cok rahat cikartiyor. M4 aqua dusun derim cok guzel telefon. 720p ekrani var ve pili daha uzun gidecektir. Aklina takiln bsy varsa sony ile ilgili soylerim.

0MG90

0MG90

Üye
Z3 en ucuz 1600-1700'e satılıyor. Z3 Compact veya Z2 alabilirsin 1300 lira fiyatları.

berkmeric18

Üye
Xperia z3 1500 liraya bulamazsn compact 1500 lira. Onun yerine m4 aqua onerrm ben

0MG90

0MG90

Üye
M4 Aqua yerine M5'i beklese daha iyi olur

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Z3 compact ta çok hoş telefon

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Z3 COMPACT ıle z3 aralarında ne fark var
Sony nin arayuzu cok akici sifir kasma. Benim z3 ile 6. Ayim. Daha en ufak bir kasma yasamadim telefonda. Sony kendi kameralarini uretebildigi icin kamerada asla yari yolda birakmaz. Pil desen zaten 1.5 gunu cok rahat cikartiyor. M4 aqua dusun derim cok guzel telefon. 720p ekrani var ve pili daha uzun gidecektir. Aklina takiln bsy varsa sony ile ilgili soylerim.
sony z3 nasıl elde kullanımıo flan 4g varmıdır bırde gsm konusma varmı goruntulu kasması nasıl guncelleme destegı var mı
arkadaslar bırde 5 ınc ten kucuk olmassa ekranı telefonların guzel olur bu arada yorum yapan herkese tesekkur ederım arkadaslar
berkmeric18 4g ıcın googleden ozellıklerıne bak dıyebılırsın ama bır kullanan kısı ıle ınternette yazan ozellıkler aynı olmuyor turkıye ıcın ondan merak ettıklerımı soruyorum

berkmeric18

Üye
Sony xperia z3 5.2 inc yalnis hatirlmiyorsam. Cihaz 4G destekli. Ama 4g henuz turkiyede yok bilyosundur. Goruntulu konusma hic yapmadim o konuda bilgim yok. Bu aralar hacker'lar tarafindan mobil telefonlar hacklenebiliyodu yalnis hatirlamiyosam. Sony nin son verdigi guncellemede bununla ilgiliydi sanirim. Sony nin sitesine bakarsan guncellemeleri gorebilirsin 5.1 androidi bekletmediler guncelleme destegi guzel. Sony nin en guzel yani ne diye soracak olursan suphesiz stamina modu derim. Stamina modu ac yaslan arkana. Oyunlarda isinma olmuyor fazla. Tabi parlakligida ucuk seviyelere cikarmadigin surece. Cihaz toza ve suya dayanikli bi akilli telefondan daha ne beklersin? Su alti cekimleri oldukca basarili. Cep telefonu fotografciligi konusu var oraya bakarsan z3 ile cektigim fotograflari gorebilirsin.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Sony xperia z3 5.2 inc yalnis hatirlmiyorsam. Cihaz 4G destekli. Ama 4g henuz turkiyede yok bilyosundur. Goruntulu konusma hic yapmadim o konuda bilgim yok. Bu aralar hacker'lar tarafindan mobil telefonlar hacklenebiliyodu yalnis hatirlamiyosam. Sony nin son verdigi guncellemede bununla ilgiliydi sanirim. Sony nin sitesine bakarsan guncellemeleri gorebilirsin 5.1 androidi bekletmediler guncelleme destegi guzel. Sony nin en guzel yani ne diye soracak olursan suphesiz stamina modu derim. Stamina modu ac yaslan arkana. Oyunlarda isinma olmuyor fazla. Tabi parlakligida ucuk seviyelere cikarmadigin surece. Cihaz toza ve suya dayanikli bi akilli telefondan daha ne beklersin? Su alti cekimleri oldukca basarili. Cep telefonu fotografciligi konusu var oraya bakarsan z3 ile cektigim fotograflari gorebilirsin.
zaten suan en ıyı kamara yanlıs bılmıyorsam sony de ve ıphonede bende dedıgın gıbı cogu sıtede okudum ekran boyutu tabıkı en onemlısı kullanan bırınden yorum almak
suan ıcın turkıyede yok zaten teknolojı cok takıp ederım benı bılen bılır bu sıteden pek cıkmama

berkmeric18

Üye
zaten suan en ıyı kamara yanlıs bılmıyorsam sony de ve ıphonede bende dedıgın gıbı cogu sıtede okudum ekran boyutu tabıkı en onemlısı kullanan bırınden yorum almak
Sony zaten yillardir kendi kameralarini ureten bi firma oldugu icin kamerasi oldukca iyi.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Sony zaten yillardir kendi kameralarini ureten bi firma oldugu icin kamerasi oldukca iyi.
kamara konusunda hıc sıkıntı yapmıyorum sony oldumu kamara kac oldugu onemı yok zaten benım ıcın kamara ustası oldugu onemlı olan performans ve guncelleme destegı ve fıyatı uygun olsın