Sony yazılım olarak çok akıcı bir telefon hocam. Ayrica tasarım olarakta Zenfone telefonlarından daha hoş tasarımlar üretmekte. Zenfone 2 ise baya kalın bir cihaz .sony nasıl kullanım olarak asus zenfone 2 arastırdım cogu kullanıcı olumlu yorumlar yazmıslar
sony kullanmadım asusta kullanmadım ama ıkısıde guzel telefon uretıyorSony yazılım olarak çok akıcı bir telefon hocam. Ayrica tasarım olarakta Zenfone telefonlarından daha hoş tasarımlar üretmekte. Zenfone 2 ise baya kalın bir cihaz .
Evet güzel telefonlar üretiyor sizin kararınız sony ve asus'un tasarımlarına bakın ben sony'nin tasarımını daha çok beğenmekteyim. Asus ayrıca intel işlemciler kullanmakta bu sorun arz edebilir, ayrıca güncellemeleri geç vermekte bu sorunu zenfone 2'yle halledebilir mi bilmiyorum. Ama şunu biliyorum Sony yılların firması ve takvime göre güncellemeleri çok iyi dağıtmakta. Gerek kullandığı işlemciler, ekran kartları ve kamera lensleriyle ( kamera teknolojisi yeterli diyeli zenfone 2'den gayet üstün g lens) daha önde benim kaanatimce.sony kullanmadım asusta kullanmadım ama ıkısıde guzel telefon uretıyor
.suan hangı sony telefonlar uygun fıyata var arkadasım zaten suan kafam karıstıran sony guzel kamara kullanması ve huncelleme sıkıntısı varmıdırEvet güzel telefonlar üretiyor sizin kararınız sony ve asus'un tasarımlarına bakın ben sony'nin tasarımını daha çok beğenmekteyim. Asus ayrıca intel işlemciler kullanmakta bu sorun arz edebilir, ayrıca güncellemeleri geç vermekte bu sorunu zenfone 2'yle halledebilir mi bilmiyorum. Ama şunu biliyorum Sony yılların firması ve takvime göre güncellemeleri çok iyi dağıtmakta. Gerek kullandığı işlemciler, ekran kartları ve kamera lensleriyle ( kamera teknolojisi yeterli diyeli zenfone 2'den gayet üstün g lens) daha önde benim kaanatimce..
sony z3 nasıl elde kullanımıo flan 4g varmıdır bırde gsm konusma varmı goruntulu kasması nasıl guncelleme destegı var mıSony nin arayuzu cok akici sifir kasma. Benim z3 ile 6. Ayim. Daha en ufak bir kasma yasamadim telefonda. Sony kendi kameralarini uretebildigi icin kamerada asla yari yolda birakmaz. Pil desen zaten 1.5 gunu cok rahat cikartiyor. M4 aqua dusun derim cok guzel telefon. 720p ekrani var ve pili daha uzun gidecektir. Aklina takiln bsy varsa sony ile ilgili soylerim.
zaten suan en ıyı kamara yanlıs bılmıyorsam sony de ve ıphonede bende dedıgın gıbı cogu sıtede okudum ekran boyutu tabıkı en onemlısı kullanan bırınden yorum almakSony xperia z3 5.2 inc yalnis hatirlmiyorsam. Cihaz 4G destekli. Ama 4g henuz turkiyede yok bilyosundur. Goruntulu konusma hic yapmadim o konuda bilgim yok. Bu aralar hacker'lar tarafindan mobil telefonlar hacklenebiliyodu yalnis hatirlamiyosam. Sony nin son verdigi guncellemede bununla ilgiliydi sanirim. Sony nin sitesine bakarsan guncellemeleri gorebilirsin 5.1 androidi bekletmediler guncelleme destegi guzel. Sony nin en guzel yani ne diye soracak olursan suphesiz stamina modu derim. Stamina modu ac yaslan arkana. Oyunlarda isinma olmuyor fazla. Tabi parlakligida ucuk seviyelere cikarmadigin surece. Cihaz toza ve suya dayanikli bi akilli telefondan daha ne beklersin? Su alti cekimleri oldukca basarili. Cep telefonu fotografciligi konusu var oraya bakarsan z3 ile cektigim fotograflari gorebilirsin.
Sony zaten yillardir kendi kameralarini ureten bi firma oldugu icin kamerasi oldukca iyi.zaten suan en ıyı kamara yanlıs bılmıyorsam sony de ve ıphonede bende dedıgın gıbı cogu sıtede okudum ekran boyutu tabıkı en onemlısı kullanan bırınden yorum almak
kamara konusunda hıc sıkıntı yapmıyorum sony oldumu kamara kac oldugu onemı yok zaten benım ıcın kamara ustası oldugu onemlı olan performans ve guncelleme destegı ve fıyatı uygun olsınSony zaten yillardir kendi kameralarini ureten bi firma oldugu icin kamerasi oldukca iyi.