1500 TL cihaz önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
1500 TL cihaz önerileri
Arkadaşlar 15 gün sonra max 1500 TL laptop alıcam. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Birde şu cihaz nasıl ? Link:

Not: oyun oynayan biri değilim :D

merhamet123456

merhamet123456

Üye
oyun oynayan biri değilsen senn için yeterli. bilgisayarı bozmadığın sürece uzun yıllar kullanabilirsin:) ama samsung r580 e bi bak derim bu laptoptan daha şık yada benm şuan kullandığım laptop samsung rv509 cihazım gri renkte buda şık bi bilgisayar. eğer oyun senn için önemli değilse şıklık önemli olmalı..

y n s c n

y n s c n

Üye
Çizim vesaire yapacaksan bu laptop sana yetmeyebilir.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynayan biri değilsen senn için yeterli. bilgisayarı bozmadığın sürece uzun yıllar kullanabilirsin:) ama samsung r580 e bi bak derim bu laptoptan daha şık yada benm şuan kullandığım laptop samsung rv509 cihazım gri renkte buda şık bi bilgisayar. eğer oyun senn için önemli değilse şıklık önemli olmalı..

Yorumların için sağol dostum. Isınma sorunu yaşar mıyım ki ? Ve samsung teknik destek nasıldır acaba ? Teknik destek benim için çok önemli.

----------Eklendi @ 13:13:48 ---------- Yazıldı @ 13:13:01 ----------

Çizim vesaire yapacaksan bu laptop sana yetmeyebilir.

Yok çizim için değil normal kullanım + yazılım için kullanıcam.

y n s c n

y n s c n

Üye
Yazılım için kullanacaksan dell'in cihazlarına bakmanı tavsiye ederim. Hem uzun ömürlü hem dayanıklı olur :oke:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım için kullanacaksan dell'in cihazlarına bakmanı tavsiye ederim. Hem uzun ömürlü hem dayanıklı olur :oke:

Dell XPS m1530 kullanıyordum cihaz ısınma sorunundan dolayı anakartı yandı şuan maliyeti 1500 TL ye yakın. O yüzden dell e çok sıcak bakmıyorum ... Genel olarak samsung larda ısınma sorunu olmadığını söyleyenler var. İkinci bir tercih marka olarak asus düşünüyorum.

----------Eklendi @ 13:27:32 ---------- Yazıldı @ 13:25:23 ----------

Asus bu cihaz özelliklerine göre fiyatı biraz pahalı mı ? Link:

foreverthe

foreverthe

Üye
Şuna bak derim :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
baktım arkadaşım bende limit biraz arttı şu cihazı düşüyorum Link:

İyi yada kötü yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teknobiyotik den al biraz daha düşük cihaz harika dell teknik servis olarak lider konumda sıkıntı yaşamazsın sesi mükemmel ön kısımda ve meilli ses güzel çıkıyor. Alınası bir cihaz

futbol123

futbol123

Üye
1.500tl veripte 64bitlik ekran kartı almak kerizlik olur :D + ikinci el olarak zor satılır 64bit olduğu için kimse almaz düşük fiyata satılır.Benim önerilerim su laptoplardır.
i5 modeli
i3 modeli

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
1.500tl veripte 64bitlik ekran kartı almak kerizlik olur :D + ikinci el olarak zor satılır 64bit olduğu için kimse almaz düşük fiyata satılır.Benim önerilerim su laptoplardır.
i5 modeli
i3 modeli

Markaya güvenemiyorum dediğin cihazı daha önce de araştırdım sorunlar yaşayanlar olmuş menteşe sorunları gibi sorunlarda varmış cihazda ve işin kötüsü müşteri hizmetleri tam bir rezalet deniyor pek ilgilenmiyorlarmış... Yani pek güvenemiyorum yoksa güzel cihaz...

futbol123

futbol123

Üye
Markaya güvenemiyorum dediğin cihazı daha önce de araştırdım sorunlar yaşayanlar olmuş menteşe sorunları gibi sorunlarda varmış cihazda ve işin kötüsü müşteri hizmetleri tam bir rezalet deniyor pek ilgilenmiyorlarmış... Yani pek güvenemiyorum yoksa güzel cihaz...
ben hiç öyle sorunlar duymadım :s

cargo3230

cargo3230

Üye
bence yeni modellerine bakmamak kaydıyla (pahalı olduğu için ) hp yada toshiba al derim modelini kendin seç çünkü bunlar çok sağlam oyunda oynamazsan en az 5 sene gider :)

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
peki size gösterdiğim dell çok mu pahalı özelliklerine göre ??

----------Eklendi @ 00:01:42 ---------- Yazıldı @ 00:01:24 ----------

bence yeni modellerine bakmamak kaydıyla (pahalı olduğu için ) hp yada toshiba al derim modelini kendin seç çünkü bunlar çok sağlam oyunda oynamazsan en az 5 sene gider :)

arkadaşım zahmet olmasa bir kaç öneri sunsan

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
520m 64 bit iyi bir seçim değil dediğin gibi, fiyatta oynama olunca sonradan önerdiğim laptop gayet uygun ekran kartıda başarılı tabi seninde önerilerin yerinde olur.

futbol123

futbol123

Üye

520m 64 bit iyi bir seçim değil dediğin gibi, fiyatta oynama olunca sonradan önerdiğim laptop gayet uygun ekran kartıda başarılı tabi seninde önerilerin yerinde olur.
abi okadar para veripte gt525m li laptop almak iyi olmaz gt540m bile değil.Onun yerine 192bit ddr5 ekran kartlı monster laptop almak daha mantıklı olur

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
abi okadar para veripte gt525m li laptop almak iyi olmaz gt540m bile değil.Onun yerine 192bit ddr5 ekran kartlı monster laptop almak daha mantıklı olur

:spr

merhamet123456

merhamet123456

Üye
samsungun servisinden hiçbir şüphen olmasın.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi

Monster teknik servis sayfası dahi çalışmıyor :S Lenovo kafamı çeliyor ama cihaz arıza yaptığında çabuk düzelmesi benim için çok önemli... Lenovo ya biraz güvensem başta belirttiğin modelini kesin alıcam ... Bu arada ekran kartını çok dert etmiyorum oyun oynayan biri olmadığım için . Benim için hız+uzun ömürlülük önemli

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Ozaman önerdiğim dell en ideali servis + kalite

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt