Garantiye ver gitsin Sony garantide çok iyiz2 almaktan korkuyorm cunku zaten interneeten alacagım kronik sorun çıkar diye guvenmiyorum yoksa çok iyi bir cihaz tam benlik oyun için kamerasıda iyi ama işte kilksadan alcam 1200 tl fiyatı su an çok iyi ama kronik sorun çıkarsa diye korkuyorum
suan fiyatı iyi zaten kliksda:Z2 alirdim tas gibi telefon ben de almayı dusunuyorum
Garantiye ver gitsin Sony garantide çok iyi

bendede aynısı lg g3 tasırmı cok guzle ısınıyor kasma yapıoyr z2 kroik sorun war ne yapıcagımı bilmiyorumKardeşim Bende Arada kaldım Yazın Yeni Telefon alacam z2 htc one m8 Ve iphone 5s arasında kalmış durumdayım5s bana Eski gibi geliyo herkeste var diye , m8 tasarım güzel kamera kötü , z2 de ne bileyim özellikler güzel Ama Telefon tasarımı bana göre değil Ya
![]()

Benim için de kasma yapmaması dayanıklı olması ve kamerasının çok iyi olması bataryanin da guclu olması gerek bunların hepsi z2de mevcutsuan fiyatı iyi zaten kliksda:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsiyah modeli tukenmiş![]()

onu al ozamanBenim için de kasma yapmaması dayanıklı olması ve kamerasının çok iyi olması bataryanin da guclu olması gerek bunların hepsi z2de mevcut![]()

Sen de al beraber kullanalımonu al ozaman![]()

lg g3 daha yakın sanki banaSen de al beraber kullanalım![]()

sen ne zaman alıcan
Kötülemek için demiyorum yanlış anlama z2 şuan belkide alınabilecek en iyi cihaz ancak sağlam değil. Yere düştüğünde ön arka cam kırılma olayı var ayrıca garantiye tamir ettirseniz bile şu geçirmez özelliği gidiyor... Yani sağlam demek zor, sağlam cihaz yok piyasada...Benim için de kasma yapmaması dayanıklı olması ve kamerasının çok iyi olması bataryanin da guclu olması gerek bunların hepsi z2de mevcut![]()
