Telefon Tavsiyesi 1500 e telefon

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kablo ile istersen Grundig olsun her türlü yansıtır.

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
ben z2 ye ısnmadım ısnamıyom cihaz şık gelmiyor lg g3 dede ısnma donma kasma vb sorunlar war oyuzden note3 dusunuyorm

0MG90

0MG90

Üye
O zaman bütçeni zorla veya biraz daha bekle Note 4 al.

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
o imkansız gibi bisey :D

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Z2 baba z2

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
z2 almaktan korkuyorm cunku zaten interneeten alacagım kronik sorun çıkar diye guvenmiyorum yoksa çok iyi bir cihaz tam benlik oyun için kamerasıda iyi ama işte kilksadan alcam 1200 tl fiyatı su an çok iyi ama kronik sorun çıkarsa diye korkuyorum

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Z2 alirdim tas gibi telefon ben de almayı dusunuyorum
z2 almaktan korkuyorm cunku zaten interneeten alacagım kronik sorun çıkar diye guvenmiyorum yoksa çok iyi bir cihaz tam benlik oyun için kamerasıda iyi ama işte kilksadan alcam 1200 tl fiyatı su an çok iyi ama kronik sorun çıkarsa diye korkuyorum
Garantiye ver gitsin Sony garantide çok iyi

Luck Star

Luck Star

Üye
g3 alma illa lg diyorsan g2 al. onun dışında sony z2 - z3 compact alabilirsin.

hasi98

Üye
iphone 5s süper ama lg g3 de fena değil

ouzman

Üye
Ben olsam note 3 alirdim ozellikler iyi +kalem var

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:

furkankaya559758

Üye
Ben Z2 kullanıyorum ve çok memnunum. Sanada Z2'yi öneririm. Gerçekten güzel telefon.

relax.tr

relax.tr

Üye
Kardeşim Bende Arada kaldım Yazın Yeni Telefon alacam z2 htc one m8 Ve iphone 5s arasında kalmış durumdayım :D 5s bana Eski gibi geliyo herkeste var diye , m8 tasarım güzel kamera kötü , z2 de ne bileyim özellikler güzel Ama Telefon tasarımı bana göre değil Ya :D

tifazcik

tifazcik

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Bende Arada kaldım Yazın Yeni Telefon alacam z2 htc one m8 Ve iphone 5s arasında kalmış durumdayım :D 5s bana Eski gibi geliyo herkeste var diye , m8 tasarım güzel kamera kötü , z2 de ne bileyim özellikler güzel Ama Telefon tasarımı bana göre değil Ya :D
bendede aynısı lg g3 tasırmı cok guzle ısınıyor kasma yapıoyr z2 kroik sorun war ne yapıcagımı bilmiyorum :D

Luck Star

Luck Star

Üye
Isınma bütün cihazlarda var bak bundan emin olabilirsin z2 de iyi g3 te iyi bir yerde eline al kullan sevdiğini al kesinlikle pişman olmazsın. Pişman olacağın cihazlar düşük ve orta düzeyde ki cihazlardir.fiyatina aldanıp alırsın ancak fiyatı da küçümsencek bir sayı değildir sonra aldığına pişman olursun..

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
suan fiyatı iyi zaten kliksda: siyah modeli tukenmiş:D
Benim için de kasma yapmaması dayanıklı olması ve kamerasının çok iyi olması bataryanin da guclu olması gerek bunların hepsi z2de mevcut :)

Luck Star

Luck Star

Üye
Benim için de kasma yapmaması dayanıklı olması ve kamerasının çok iyi olması bataryanin da guclu olması gerek bunların hepsi z2de mevcut :)
Kötülemek için demiyorum yanlış anlama z2 şuan belkide alınabilecek en iyi cihaz ancak sağlam değil. Yere düştüğünde ön arka cam kırılma olayı var ayrıca garantiye tamir ettirseniz bile şu geçirmez özelliği gidiyor... Yani sağlam demek zor, sağlam cihaz yok piyasada...

Takipçi Satın Al

Üst Alt