Herhalde en saçma öneri bu olsa. Bir yerde snapdragon 800 sen diyorsun snapdragon 401 veya 400 artık hangisi ise.
ben1500 oyun ve arda fotograf cekerim dedi salamlık falan demedimSağlamlık açısından ve hız açısından kullanılabilir en iyi telefonlardan... Fiyat sınırı da koymuş arkadaş. Fikirlere müdahale etme...
Bende sadece sağlamlık demedim bak orada hız diyorum. Allah beyin vermiş. Anlaman için herhangi bir engel yok.ben1500 oyun ve arda fotograf cekerim dedi salamlık falan demedim
ben oyun oynmak için alıcam dedim Allah beyin vermiş az kullan 1. sayfa git oku. Suan yazdıgım butun telefonlar da kasma yapmıyor.Bende sadece sağlamlık demedim bak orada hız diyorum. Allah beyin vermiş. Anlaman için herhangi bir engel yok.
Sana göre A5 G2'den iyi o zaman Snapdragon 800'lü cihaz ne zamandan beri Snapdragon 400'den iyi oluyor. Fikir müdahale ettiğim yok, mantık çerçevesinde her yorum forum kurallarına girer muhalefet olsun diye likelaman birşey katmazSağlamlık açısından ve hız açısından kullanılabilir en iyi telefonlardan... Fiyat sınırı da koymuş arkadaş. Fikirlere müdahale etme...
ben z2 ye bir turlu ısınamadım nedenseXperia Z2 Almanı tavsiye ederim , hem dualshock'ta bağlanabiliyor , playstation'ın kumandasıyla telefonda oyun oynarsın![]()
bence güzel telefon , al , biryere görüşünün olduğu yere koy , dualshock'u bağla , uzaktan istediğin oyunu kumandayla oynaben z2 ye bir turlu ısınamadım nedense
sende z2 warmıs memnun musn oynlarda kasma war mıSony alırsan güncelleme sıkıntın olmaz onu söyleyeyim. G3-M8-E8 gibi telefonlarda gayet iyi. Android istemiyorsan Lumia'larda seni pişman etmez.
Yağ gibi akıyor eğer fazla oynarsan ısı hissedersin tabi bu her telefonda olan bir şey. Benim sorunum yok telefonda. 64gb hafıza kartı aldım 1500 hatta onu geçmiştir bir sürü şarkı resim attım bana mısın demiyor. Öneririm yani.sende z2 warmıs memnun musn oynlarda kasma war mı
ne kumandaymışkumanda alıp uzaktanda oynayabilirsin bölelikle ısındığını hissetmezsin veya soğuk bi zemine koy , kumandayls oyunlarını oyna

xperia z2 televizyona bağlanıyo mu bilmiyorum fakat bağlanıyorsa konsol gibi zevk verecektir sana tabikide konsol daha iyine kumandaymış![]()

bizm tv lg ve z2 sadece sony tvlere baglanıyoxperia z2 televizyona bağlanıyo mu bilmiyorum fakat bağlanıyorsa konsol gibi zevk verecektir sana tabikide konsol daha iyi![]()
Hayır ekran yansıtma özelliği varsa olur. MHL ve HDMI içinde marka fark etmez zaten.bizm tv lg ve z2 sadece sony tvlere baglanıyo