1500-1700 TL arası alınabilecek En iyi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
s4 al güle güle kullan

fk555897

fk555897

Üye
Bence HTC One al. Hem multimedya hem de performans telefonu. Ancak sadece performans istersen Samsung Galaxy S4 almanı öneririm.

Invoke

Invoke

Üye
Haklısın.Önceliklerim kamera,tasarım ve ekran.fazla oyun oynamam ama yinede biraz performans beklerim.

- - - Eklendi - - -

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

Herkese yorumlar için teşekkürler . Fakat htc one nin fiyatı biraz daha yüksek.şuan xperia z daha çekici geliyor.

Kardeşim, fazla oynamam ama biraz performans beklerim diyorsan, Z de pişman etmez. One'ın fiyatını da göz önünde bulundurursan alınabilecek bir telefon. Benim o uzun yazıda anlatmak istediğim Z'nin onedan geri kaldığıdır ama çok kötü, berbat, işe yaramaz acaip kasar filan gibi düşünmeyin.

anil585

anil585

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim, fazla oynamam ama biraz performans beklemem diyorsan, Z de pişman etmez. One'ın fiyatını da göz önünde bulundurursan alınabilecek bir telefon. Benim o uzun yazıda anlatmak istediğim Z'nin onedan geri kaldığıdır ama çok kötü, berbat, işe yaramaz acaip kasar filan gibi düşünmeyin.
Çok teşekkür ederim yorumların için çok yardımcı oldun.

alenkolik

alenkolik

Üye
Çok bağnaz bir düşünce.Bakalım yeni Lumiları gördükten sonra da böyle duşunebilecekmisiniz?

@Konusahibi Tabiki seçim sizin HTC ONE alırsanız inanılmaz bir cihaz bence...Tabiki Lumialar da

Hey Allahim ya. Simdi de yeni lumia eski lumia deyiptemi nokiayi kurtariyorsunuz. Neyse tartisma çıkmasın. Arkadaş dogru söylemiş lumiaya 1000 tlden fazla para verilmez. Hoş ben o kadarda vermem ya.

Konuyla alakalı olarak s4 tavsiye ederim arkadaşim hayırlı olsun.

fingerback5

fingerback5

Üye
One al

Artles

Artles

Üye
1700 demiş en fazla ama herkes one önermiş anlamadım ben bu işi one 2000 lira değil mi ? Benim mi hatam var ?

Değilse one, öyleyse S4.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye

Hey Allahim ya. Simdi de yeni lumia eski lumia deyiptemi nokiayi kurtariyorsunuz. Neyse tartisma çıkmasın. Arkadaş dogru söylemiş lumiaya 1000 tlden fazla para verilmez. Hoş ben o kadarda vermem ya.

Konuyla alakalı olarak s4 tavsiye ederim arkadaşim hayırlı olsun.

Kullanmadığınız telefonları kötülemeyin. Şu an için hiç bir Android telefonun WP stabilliği vermediği aşikar.

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Kimse söylememiş. Fakat LG Optimus G tam sana göredir tasarım ve ekran olarakta çok hoş bir cihaz. Teknosa veya vatan bilgisayarda incelemeni tavsiye ederim .

serif55

serif55

Üye

emin misin?git bi saf android nexus4ü incele?

Saf android e gerek yok (yakın zamanda öyleside cikicak zaten) elinize htc one ı aldıysanız android hakkındaki tüm olumsuz şeyler aklınızdan gidicektir emin olun

Kerim.

Kerim.

Üye
Saf android e gerek yok (yakın zamanda öyleside cikicak zaten) elinize htc one ı aldıysanız android hakkındaki tüm olumsuz şeyler aklınızdan gidicektir emin olun

bunlari mcr killjoy'a soylicektin galiba:hmmm

serif55

serif55

Üye

bunlari mcr killjoy'a soylicektin galiba:hmmm

Doğru diosunuz hocam size zıt olma amaçlı değil aynı düşünceyi paylaştığımı belirtmek için alıntı yapmıştım yanlış anlamissiniz sanırım ;)

Üst Alt