Haklısın.Önceliklerim kamera,tasarım ve ekran.fazla oyun oynamam ama yinede biraz performans beklerim.
- - - Eklendi - - -
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
- - - Eklendi - - -
Herkese yorumlar için teşekkürler . Fakat htc one nin fiyatı biraz daha yüksek.şuan xperia z daha çekici geliyor.
Çok teşekkür ederim yorumların için çok yardımcı oldun.
Kardeşim, fazla oynamam ama biraz performans beklemem diyorsan, Z de pişman etmez. One'ın fiyatını da göz önünde bulundurursan alınabilecek bir telefon. Benim o uzun yazıda anlatmak istediğim Z'nin onedan geri kaldığıdır ama çok kötü, berbat, işe yaramaz acaip kasar filan gibi düşünmeyin.
Çok teşekkür ederim yorumların için çok yardımcı oldun.
Çok bağnaz bir düşünce.Bakalım yeni Lumiları gördükten sonra da böyle duşunebilecekmisiniz?
@Konusahibi Tabiki seçim sizin HTC ONE alırsanız inanılmaz bir cihaz bence...Tabiki Lumialar da
Hey Allahim ya. Simdi de yeni lumia eski lumia deyiptemi nokiayi kurtariyorsunuz. Neyse tartisma çıkmasın. Arkadaş dogru söylemiş lumiaya 1000 tlden fazla para verilmez. Hoş ben o kadarda vermem ya.
Konuyla alakalı olarak s4 tavsiye ederim arkadaşim hayırlı olsun.
Kullanmadığınız telefonları kötülemeyin. Şu an için hiç bir Android telefonun WP stabilliği vermediği aşikar.
emin misin?git bi saf android nexus4ü incele?
Saf android e gerek yok (yakın zamanda öyleside cikicak zaten) elinize htc one ı aldıysanız android hakkındaki tüm olumsuz şeyler aklınızdan gidicektir emin olun

bunlari mcr killjoy'a soylicektin galiba![]()
Doğru diosunuz hocam size zıt olma amaçlı değil aynı düşünceyi paylaştığımı belirtmek için alıntı yapmıştım yanlış anlamissiniz sanırım![]()