150 tl civarı wireless'lı telefon arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
150 tl civarı wireless'lı telefon arıyorum
İnternete girmek için 150tl civarı (en fazla 200tl) telefon almak istiyorum. İlgilenen arkadaşlar telefon tavsiyesi verebilir.

muratsim67

Üye
nokia e60 al o sitelerde 150 ye falan satılıyo kamerası yok sadece

GameWorld

GameWorld

Üye
BENQ-SİEMENS E52 tavsiye ederim Hem 2MP kamera hem Windows Mobile hemde wifi daha ne olsun 150 TL civarı

futbol123

futbol123

Üye
nokia n80 alabilirsin 170tl

hendivli

Üye
n80 :)

semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
Ben gittigidiyor.com'dan aradım bulamadım. Arkadaşlar sizde link filan varsa verebilir misiniz?

nacre007

Üye
kıymetli dostum, şirket blackberry aldığı için kullanmadığım Nokia e60 telefonu satıyorum. 6600 kullanıyorsan çok seveceksin, çünkü bu da symbian ve joystickli, sadece fotoğraf makinası yok, wi-fi ve gprs ile internet keyfi çok güzel. tüm bankacılık işlemleri ve e-mail kontrollerini telefondan yapıyorum. net 150 TL istiyorum. istediğiniz siteden ( sahibbinden, gitttigidiyor) komisyonu eklenerek satış açılabilir. profilimi GG den arayabilirsiniz. ( ercanersal) :oke:

semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Adana'da gezmedik yer bırakmadım bulamadım. Adanalı arkadaşlar bilirler Çakmak Plaza ve Mısır Çarşısı'nı. E60 internette 120tl civarı satılıyor. Eğer nacre007 arkadaşım 120tl'ye düşünürse alabilirim.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Satış bölümünde lütfen konu ile alakalı msjlar atalım, konuyu saptırcak ve kötüleyecek msjlardan kaçınalım yoksa :bann:

yiğit emre

Üye
berke arkadaşım ben n80 bakdım ama o tlefon en az 300 den aşşa değildir diğe düşünüyorum sen nerde o kadar paraya buldun söyleyebilirmisin:hmmm

arifk

Üye
kardeş ben hp ipaq 514 kullanıyodum.Şimdi blackberry aldım.ipaq 514 wireless,herşey var içinde.windows mobile 6.1 yüklü.150 liraya satıyorum.

bu linkten bakabilirsin.ilgilenirsen:[email protected]'a mesaj atabilirsin.
iyi geceler.

semih01sem

semih01sem

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyu ocak ayında açmıştım. Konuyu tesadüfen tekrar buldum. Nokia e60 aldım. Kamerasının olmayışı nedeniyle bu telefonu tercih ettim. Kamera olmayışı dezavantaj değil avantajmış aslında. Hele de benim gibi öğrenciler için. Telefonu temmuz ayında aldım. O zamana kadar aradım bulamadım. Internetten 90tl gibi çok ucuz bir fiyata aldım. Biraz da şans vardı indirim kuponları filan. Şu anda wireless özelliğini kullanarak yazıyorum. Herkese bu telefonu tavsiye ederim. Bu sıralarda türkiyenin en büyük alışveriş sitesinde mevcut. Site ismi vermek doğru olur mu olmaz mı karar veremedim :) konuyu açtığım sırada ilgilenen arkadaşlara teşekkürler..

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
hadi hayırlı olsun :D bende aldım bi wi-fili :D

forzaçarşı

Üye
hp ipaq 514 kullanıyorum wifi war gayette iyi piyasada zor bulunuyor ama ucuz tavsiye ederim.

evrensel_boy

evrensel_boy

Üye
n80 i 150 tlye bırakırım internet edition

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt