150 tl bütçeli çin malı iphone alacağım nasıl olur acaba ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
150 tl bütçeli çin malı iphone alacağım nasıl olur acaba ?
arkadaşlar 150 tl veya daha düşük bir bütçem var ve iphone gibi geniş ekranlı bir çin malı iphone almayı düşünüyorum acaba temiz kullandğım zaman uzun süre dayanırmı wifi falan olan bir telefon önerbilir misiniz yada bu düşüncem hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Mustafa K.

Mustafa K.

Üye
Ben hic bulasma derim çin malina.Neden dersen telefon arizalandi mi at cope gitsin yapilsada bir hayir gelmez ;)

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
ya şöyle düşünüyorum ben çok temiz telefon kullanırım düşürmem bi çizik bile yoktur kullandığım telefonlarda böyle kullanılırsa ne kadar dayanır

konyarapp

Üye
ya şöyle düşünüyorum ben çok temiz telefon kullanırım düşürmem bi çizik bile yoktur kullandığım telefonlarda böyle kullanılırsa ne kadar dayanır

o zaman Alabilirsin ama imei kayıtlı olması lazım.Çin işlerinde imei kayıdında sorun çıkabiliyor.İlerideki zamanlarda kapatılabiliyor TK dan ;) Telefonla sadece konuşma yapıyorsan ve karizma istiyorsan bence okey ;)

maholan

maholan

Üye
    Konu Sahibi
imei garantisi var ve sitede dioki 2 yıl grantisi var ... bu çin mallarında garanti olur mu yaw :D
ben telle hiç konuşmam ya günde 250-300 sms atarım hangi tür çin telefonu önerirsin kardeşim...

ege355

Üye
Kardeşm sen şu ımei dalgasına bakma 5 tl ye değiştiriolar .d

kral_73

kral_73

Üye
.......................

TheZıpıR

Üye
Walla bnde almayı düsnyrdm ıntrnete fln gremyrmusuk ne anlamı kaldı ozaman xs bunun br cözümü wrmi intrnete grme vs arkdaslar?

aslanpart

Üye
bence çin malı alma arkadasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt