Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 saniyede site hackleme :) Arkadaşlar hakkaten süper!!!:D
arkadaşlar bulan bulmuşşşş,onların adına sevindim ama ben targeti ve go kısmını bulamadım.Bu başlığı açan veya işlemi becerebilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.Valla çok acil ve hayati anlamda bu bilgiler gerekiyor.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar;yeni üye olduğum için mi kimse bana cevap vermemiş.
Bu programın target ve go kısmını bulamadım.Sizin hiç başınız sıkışmadı mı? ,bu durum çok
hayati. Lütfen bir arkadaş bana cevap versin.Şu programın neresine nasıl basılıp ne yazılacağını
adım adım tarif etseniz hiç bu kadar zor durumda kalmayacağımmmm.lütffen;
dilenci duası olacak ama allah rızası için bir arkadaş cevap verirse minnettar kalacağım.....
O kadar onemli deil gercekten hacklemiyor. eglence amacli.
telefondaym denemedm denicem. snrn destroy your own site yazan yere gir Alttan kodu kopyala sonra ornek google chrome veya yandex veya chromium tarayicilarndan sag tikla ogeyi deneypeye bas sonra ortaya (bir kodun icine yapstrmcka seklde) yapstryorz. ve ogeyi denetleyi F12 veyaa carpi isareti ile kapatiyoruz. ve ekranin kirildgni veya kurtlarn yedigni istila edldgni fln goruosnz.
eger kendi siten ise html editore yapstr herkes gorecektr bnu.
01EfSaNe
Üye
yahu nerden indiricez yeniyimde
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
Teşekkürler
BYFECI
Üye
guzel
akkulak55
Üye
kardeş nasıl yapcazz
Link plss
bnnem
Üye
target kısmı neresi oluyo disaster noluyo
yeni hacker
Üye
ya orda target falan yok ya daha açıklayıcı yaparmısın şunu ya ben anlamadım yada kaldırılmışmı ne go diye bişeyde uok yardım edin lğtfen