15 günlüğüne pek uğrayamayacağım hakkınızı helal edin !!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
15 günlüğüne pek uğrayamayacağım hakkınızı helal edin !!!!!
Merhaba herkese şehir dışına dayımlara gideceğim köye yarın gece 3 de..Bu yüzden 15 gün uğrayamayacağım pek..Hakkınızı helal edin Yola çıkıyoruz insanın başına neler geleceği bilinmiyor
Benim hakkım var ise helali hoş olsun hepinize.Kırdığım bir arkadaşım veya büyüğüm var ise binlerce kez özür diliyorum Çok giremeyeceğim siteye gececilere de aynı şekilde uğrayamayacağım..Görüşürüz inşallah sağlıcakla kalın

Tepkiler: Silinen Üye 94869

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Sana mesaj atarım kuzum

Tepkiler: Silinen Üye 511859

doctorrr

Üye
görüşürük kardişim kendine iyi bak biraz hava değişimi olur iyi olur senin için hakkım helal olsun sende helal et hakkını kendine iyi bak

Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
görüşürük kardişim kendine iyi bak biraz hava değişimi olur iyi olur senin için hakkım helal olsun sende helal et hakkını kendine iyi bak
Helali hoş olsun kardişim benim Arada mesaj atarsanız ben de cepten uğrarım belki

Tepkiler: doctorrr

doctorrr

Üye
neyse siz gelene kadar süleymanda tahliye olur tarık abi ben takılırız burda

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

sen şöyle sağlam bi internet paketi yap kriz geçirme
1 gb sınırsız aldım ama sen bizim köyü göreceksin çekmesi biraz zor Her taraf orman inek ve tezek dolu..Bakkal bile yok yani her şey doğal bildiğin kars Bak gideceğim yer böyle

Tepkiler: doctorrr

doctorrr

Üye

1 gb sınırsız aldım ama sen bizim köyü göreceksin çekmesi biraz zor Her taraf orman inek ve tezek dolu..Bakkal bile yok yani her şey doğal bildiğin kars Bak gideceğim yer böyle

benim köyüm varmış ben hiç gitmedim

son.kral

Üye
benden yana helal olsun. Sende hakkını helal et kardeşim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...