15-18 yaş arasındaki gençler, artıkdevir değişti!

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
15-18 yaş arasındaki gençler, artıkdevir değişti!
FREEZONE'LA DEVİR DEĞİŞTİ KAMPANYASI FreeZone'la Devir Değişti Kampanyası, numarasını diğer operatörlerden taşıyarak veya yeni hat alımı ile Vodafone’a gelen ve aktif faturasız Vodafone tarifelerinden birini seçmek isteyen 15-18 yaş arası yeni bireysel ön ödemeli genç aboneler için geçerlidir. İlgili kampanya 6 Şubat 2012 tarihinde başlayacak olup, 7 Mayıs 2012 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya sadece faturasız hat tesisi için geçerlidir, faturalı hat tesisi için geçerli değildir. 15-18 yaş arasındaki abonelerin abonelik sözleşmesini imzalaması ve halihazırda talep edilen gerekli faturasız hat evraklarının tamamlanması koşuluyla veli muvaffakatnamesi olmaksızın kendi üzerine hat tesisi sağlanabilecektir. 15-18 yaş arasında olup yukarıdaki koşullar kapsamında faturasız hat tesisi sağlanmış abonelerin 18 yaşını doldurana (reşit olana) kadar faturalı hatlara geçişine ancak abonenin velisinin kefaletini içerir muvafakkatnamesini ibraz etmesi koşuluyla izin verilecektir. Bu kampanya kapsamında diğer operatörlerin 15-18 yaş arasındaki abonelerinden gelen numara taşıma talepleri, bu abonelerin iletişim hizmetini ancak faturasız hat ile almayı kabul etmeleri şartıyla kabul edilecektir. Kampanyaya girecek olan GSM numarası Vodafone'a ait; Kara/gri listede yer almamalıdır. Kredi kartı black listte yer almamalıdır. Ceparan black listte yer almamalıdır. Sadece mernis kaydı olan aboneler kampanyaya girebilecektir. Vodafone kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. FREEZONE'LA DEVİR DEĞİŞTİ 1200 SMS KAMPANYASI Devir Değişti 12000 SMS Kampanyası, numarasını diğer operatörlerden taşıyarak veya yeni hat alımı ile Vodafone’a gelen ve aktif faturasız Vodafone tarifelerinden birini seçen 15-18 yas arası yeni bireysel ön ödemeli genç aboneler için geçerlidir. Kampanya şartları 06.02.2012- 06.03.2012 tarihi arasında Vodafone'a numara taşıma veya yeni hat alımı ile gelen ve hattı aktif hale gelen aboneler için geçerli olacaktır. 12000 SMS’in kazanılabilmesi için başarılı şekilde MNT veya yeni hat aktivasyonun tamamlanmasının ardından ilk 30 gün içinde 2222 servis numarasına GENC12000 yazıp kayıt olunması gerekmektedir. Belirtilen şartları sağlayarak kampanyaya dahil olan yeni Vodafone aboneleri 1 ay boyunca yurtiçi Vodafone, Turkcell, Avea ve sabit hat numaralarını gönderirken kullanabilecekleri her yöne 2000, şebeke içi 10000, toplamda ücretsiz 12000SMS kazanacaklardır. 30 gün içinde yapılan ikinci yüklemeye hediye dakika kazanımı olmayacaktır. Hediye SMS’ler katma değerli servisler ve uluslararası harcamalar için kullanılamaz. Hediyeler aboneye ait aktif kullanım sürelerini etkilemeyecektir. Hediye olarak verilen mesajlar üçüncü sahışlara transfer edilemeyecektir. 1 GSM numarası sadece 1 kere bu kampanyadan yararlanabilecektir. Hattın iptal olması veya abonenin baska bir hatta geçiş yapması halinde hediyeler silinip kullanılamayacaktır. Kampanyaya girecek olan GSM numarası Vodafone'a ait; Kara/gri listede yer almamalıdır. Kredi kartı black listte yer almamalıdır. Ceparan black listte yer almamalıdır. Sadece mernis kaydı olan aboneler kampanyaya girebilecektir

phasan

phasan

Üye
tam bende konu açacaktım benım ıçın ıyı bı kampanya

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
bende hemen alcam bi tane hat geçişi yapılabiliyor mu ki

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
yok yeni hat alcam zaten de hat bizim üstümüze olcak ya diğer hatlara geçebilecekmiyiz

Türe

Türe

Üye
iyiymiş

TheCower

TheCower

Üye
Kaç paraya alacaz şimdi nasıl olacak?

TheCower

TheCower

Üye
Tamam sağol bi de 12bin sms sadece pazartesi mi veriyor

phasan

phasan

Üye
yaş 15 avea ya gecemem mi ama hat benim üstüme olcak

türkiyede 18 olmadan hat alamassın ayrıca onu bı aylen alacak senin üstüne yapacak anca öyle olur

----------Eklendi @ 13:58:18 ---------- Yazıldı @ 13:56:58 ----------

burdan bakın reklama

----------Eklendi @ 13:58:42 ---------- Yazıldı @ 13:58:18 ----------

[video=facebook;10151253316005497]https://www.facebook.com/photo.php?v=10151253316005497&set=vb.2182526715192 84&type=2&theater[/video] bakın burdan vıdeoya

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
"Vodafone FreeZone Selam xxx,
mevcut hattının devir işleminin
sağlanabilmesi için minimum 18
yaşında olman gerekiyor ancak
yeni bir hat almak istersen 06 Şubat
2012 tarihinden itibaren kimliğin
ile beraber Devir Değişti
Kampanyası için sana en yakın
Vodafone Cep Merkezi'ne
uğrayabilirsin. Ayrıca Vodafone
hattından 542 'yi; diğer
operatörlerden ve sabit hatlardan
4440542'yi arayarak bize ulaşırsan
sana yardımcı olabiliriz." ama burda admin alabileceğimizi söylemiş

----------Eklendi @ 14:16:15 ---------- Yazıldı @ 14:09:17 ----------

pazartesi gitcem bakalım ne diyecekler

• Beğen
Tepkiler: TRevani ve phasan
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
İlk gün giderseniz Vodafone bayilerinin ne diyeceklerini tahmin edebiliyorum...

Bayi: Öyle birşey mi varmış ? Biz duymadık yok bizde öyle birşey. (diyecekler :D)

Şahsen yeni çıkan birşey ancak 2 ay sonra vodafone bayileri öğreniyor :D yada bana öyle denk geldi hep ... Birde dalga geçer gibi küçük düşürürler adamı hani bizi yiyor şeklinde...

• Beğen
Tepkiler: emre3796
phasan

phasan

Üye

Bayi: Öyle birşey mi varmış ? Biz duymadık yok bizde öyle birşey. (diyecekler :D)

Şahsen yeni çıkan birşey ancak 2 ay sonra vodafone bayileri öğreniyor :D yada bana öyle denk geldi hep ... Birde dalga geçer gibi küçük düşürürler adamı hani bizi yiyor şeklinde...

öyle bişi olmuyor vodafon bayısı hemen ögreniyor reklamlardan ve hemen haber verılıyor vodafone bayısıne

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

Katılıyorum ama ben yinede gitcem 15 yaşındayım bana hat verin dicem:D

• Beğen
Tepkiler: S.c.k.N
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşlar küçük bir not veli izni gerekiyor. (Reklamın alt tarafında geçen yazıda belirtiliyor)

tempestshine

tempestshine

Üye
Arkadaşlar küçük bir not veli izni gerekiyor. (Reklamın alt tarafında geçen yazıda belirtiliyor)

Bana vermezler.Veremezlerde.1 ay tahahüttlüyüm.Artık nasıl yazılıyorsa :D

Üst Alt