Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
crazydange
Üye
Hiç bir Güncelleme yok demesinden sıkıldım
kafter
Üye
c7 ye gelmiş oviden yüklüyorum
Türe
Üye
24.1 de euro 2 turkey var
pensacola
Üye
N8 de Varmı ?*
sibernetik
Üye
Konu Sahibi
c6-01 için sadece 059C383 gelmiş her product koduna ayrı mı gelecek ? benimki 059C5W6 BU ARADA GELEN 22.14 DEĞİL 24.1 ..
SilentOne
Üye
bnada annada geldi ovi üyeliqime baqlanamıyom
gourme
Üye
sanırım maxicep kullanıcılarından ilk orjinal annayi kuran benim
mertdeveci2
Üye
yazılım sürümü 24.01 dio anna güncellemesi 22.14 değıl miydi ?
arkadaşlar ben alman variantını kullanıyorum 22.14 olan yalnız turkeye gelen 24.1 ben şimdi naviye 22.14'ün turkey kodunun gelmesinimi beklemeliyim yoksa 24.1 imi yüklemeliyim ???
_ardaa
Üye
Resmi olarak Nokia Avrupta tarafından duyuru yapıldı Türkiye dahil 4 ülke daha eklendi.
Güncelleme gözükmeyenler ürün kodunu yazsın kontrol edelim bu hafta gelen güncelleme ürün kodları listesinden bakalım.
walla senin yerinde olsam sinirden alırım o monitörü 8. kattan aşağı atardım sen 6 ay bekle son gün böyle bir sürprizle karşılaş, iyi dayanıyorsun walla...
FastBreaker
Üye
bana 24.1 geldi yükleyeyim mi ??????
marmaraisland
Üye
arkadaklar c7 için geldimi şuan yanımda değil tel istanbulda ona göre cevahir nokia ya yollucam lütfen kesin bi cevap verin