Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
accman
Üye
hala yeni ekleme olmadı c6-01 için...
nameste108
Üye
nokia her perşembe bir liste yayınlıyormuş, bu listeyi hangi siteden takip edeceğiz? link paylaşır mısınız?
den1905
Üye
annayı boşuna beklemişiz gerçekten türkçe belle tükledim söylenücek fazla söz yok bu sefer nokia becermiş bu işi.
ugur6565
Üye
15.9.2011 niye anna yok ne zaman belli olur acaba
bulutsuzgece
Üye
Gergin saatler...
Ovi Kontrolü: Yeni güncelleme yok / Saat: 09:15
Umutsuzluk çökmeye başladı, bugün de gelmeyecek gibi...
ugur6565
Üye
daha bügün belli olacak hangi ülkeler oldugu hemen umutlarını yitirme
Önümüzdeki 2-3 saat içinde çıkmazsa, bugün bekleme...
erollcelik
Üye
Boşuna beklemeyin diyeceğim ama tepki gösterecek herkes.Çünkü sabır sabır nereye kadar.
OzGuRKnowN
Üye
Benden size Tavsiye Anna Yüklicenize Yükleyin Belleyi Bitirin Bu Amansız Bekleyişi. Çok Ciddiyim Yüklemeyenler bir dakika durmasın %100 Türkçe
gourme
Üye
sanırım geldi operator üstünden güncelleniyoooo----------Eklendi @ 09:55:35 ---------- Yazıldı @ 09:50:40 ----------evet ışte anna sonundaaaa bekleyen bütün arkadaşların gözü aydın
sanırım geldi operator üstünden güncelleniyoooo----------Eklendi @ 09:55:35 ---------- Yazıldı @ 09:50:40 ----------evet ışte anna sonundaaaa bekleyen bütün arkadaşların gözü aydın
kaderş sen tr product codelu cihaz mı kullanıyorsun? resim ekleyebilir misin? emin ol da öyle söyle tr kodlu olup olmadığına boşuna küfür yeme forumdan
gokaycan
Üye
gözümüz aydın geldi anna. Tr koda geldi. *#0000# den indiriyorum suan
mertdeveci2
Üye
doğru yazılım güncellemelerinde var ben forum ıstanbuldakı nokıa dan n8 aldım ve suan 22.14 ü yükliyorum
kaderş sen tr product codelu cihaz mı kullanıyorsun? resim ekleyebilir misin? emin ol da öyle söyle tr kodlu olup olmadığına boşuna küfür yeme forumdan
birader değiliz herhal bende aylardır burda0sizlerle takipteyim basbaya türkçe anna hemde operatörden güncelliyo şu an görüntü ekleyemem e65 telefonumdan yazıyorum n8 güncellenirken
birader değiliz herhal bende aylardır burda0sizlerle takipteyim basbaya türkçe anna hemde operatörden güncelliyo şu an görüntü ekleyemem e65 telefonumdan yazıyorum n8 güncellenirken
kardeş kusura bakma yabancı ülkelerden tel.i alan herkes güncelleme geldi diye forumu yıktığı için tedbirli yaklaşıyoruz, bir kaç arkadaş daha güncelleme geldi dedi, ancak ben oviden baktım güncelleme yok diyor, net paketim olmadığı için tel.den bakamıyorum.
TEOR
Üye
*#0000# Yapın ve seçenekler kısmından güncellemeyi alın.. şuan yüklüyorum.. HayırLı olsun.. Benim Tel Türkiyeden alınma ve KVK garantili.. oviden baktım bendede çıkmadı.. dediğim gibi yaparsanız alırsınız.. ( Tel : N8 TR )
mertdeveci2
Üye
arkadasım yalan söylicek halmiz yok anna güncellemesi suan yükleniyo
kardeş kusura bakma yabancı ülkelerden tel.i alan herkes güncelleme geldi diye forumu yıktığı için tedbirli yaklaşıyoruz, bir kaç arkadaş daha güncelleme geldi dedi, ancak ben oviden baktım güncelleme yok diyor, net paketim olmadığı için tel.den bakamıyorum.