15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

accman

accman

Üye
hala yeni ekleme olmadı c6-01 için...

nameste108

Üye
nokia her perşembe bir liste yayınlıyormuş, bu listeyi hangi siteden takip edeceğiz? link paylaşır mısınız?

den1905

den1905

Üye
annayı boşuna beklemişiz gerçekten türkçe belle tükledim söylenücek fazla söz yok bu sefer nokia becermiş bu işi.

ugur6565

ugur6565

Üye
15.9.2011 niye anna yok ne zaman belli olur acaba :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Gergin saatler...
Ovi Kontrolü: Yeni güncelleme yok / Saat: 09:15

Umutsuzluk çökmeye başladı, bugün de gelmeyecek gibi...

ugur6565

ugur6565

Üye
daha bügün belli olacak hangi ülkeler oldugu hemen umutlarını yitirme:naughty:

erollcelik

erollcelik

Üye
Boşuna beklemeyin diyeceğim ama tepki gösterecek herkes.Çünkü sabır sabır nereye kadar.

OzGuRKnowN

Üye
Benden size Tavsiye Anna Yüklicenize Yükleyin Belleyi Bitirin Bu Amansız Bekleyişi. Çok Ciddiyim Yüklemeyenler bir dakika durmasın %100 Türkçe ;)

gourme

Üye
sanırım geldi operator üstünden güncelleniyoooo:)----------Eklendi @ 09:55:35 ---------- Yazıldı @ 09:50:40 ----------evet ışte anna sonundaaaa bekleyen bütün arkadaşların gözü aydın

nameste108

Üye
sanırım geldi operator üstünden güncelleniyoooo:)----------Eklendi @ 09:55:35 ---------- Yazıldı @ 09:50:40 ----------evet ışte anna sonundaaaa bekleyen bütün arkadaşların gözü aydın

kaderş sen tr product codelu cihaz mı kullanıyorsun? resim ekleyebilir misin? emin ol da öyle söyle tr kodlu olup olmadığına boşuna küfür yeme forumdan :d:

gokaycan

Üye
gözümüz aydın geldi anna. Tr koda geldi. *#0000# den indiriyorum suan

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
doğru yazılım güncellemelerinde var ben forum ıstanbuldakı nokıa dan n8 aldım ve suan 22.14 ü yükliyorum :D

gourme

Üye
kaderş sen tr product codelu cihaz mı kullanıyorsun? resim ekleyebilir misin? emin ol da öyle söyle tr kodlu olup olmadığına boşuna küfür yeme forumdan :d:
birader değiliz herhal bende aylardır burda0sizlerle takipteyim basbaya türkçe anna hemde operatörden güncelliyo şu an görüntü ekleyemem e65 telefonumdan yazıyorum n8 güncellenirken

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Anna'ya selam durun arkadaşlar.
Ovi'den iniyor şuan.
Belle'meye hazırlık moduna geçin.
:d:

nameste108

Üye
birader değiliz herhal bende aylardır burda0sizlerle takipteyim basbaya türkçe anna hemde operatörden güncelliyo şu an görüntü ekleyemem e65 telefonumdan yazıyorum n8 güncellenirken

kardeş kusura bakma yabancı ülkelerden tel.i alan herkes güncelleme geldi diye forumu yıktığı için tedbirli yaklaşıyoruz, bir kaç arkadaş daha güncelleme geldi dedi, ancak ben oviden baktım güncelleme yok diyor, net paketim olmadığı için tel.den bakamıyorum.

TEOR

Üye
*#0000# Yapın ve seçenekler kısmından güncellemeyi alın.. şuan yüklüyorum.. HayırLı olsun.. Benim Tel Türkiyeden alınma ve KVK garantili.. oviden baktım bendede çıkmadı.. dediğim gibi yaparsanız alırsınız.. ( Tel : N8 TR )

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
arkadasım yalan söylicek halmiz yok anna güncellemesi suan yükleniyo

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
kardeş kusura bakma yabancı ülkelerden tel.i alan herkes güncelleme geldi diye forumu yıktığı için tedbirli yaklaşıyoruz, bir kaç arkadaş daha güncelleme geldi dedi, ancak ben oviden baktım güncelleme yok diyor, net paketim olmadığı için tel.den bakamıyorum.

Güncelleme geldi.
Bende C6-01 var. Hepsiburada'dan almıştım.
V24 güncellemesi var dedi. Kuruyor şuan.
295 MB.....
Ağlamak istiyorum, sevinç gözyaşlarıma hakim olamıyorum. :aha:

gourme

Üye
problem değil ben de biliyorum zaman zaman yalan sıkanlari

Üst Alt