15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

DEJAVU1980

Üye
aklıma bişi takıldı annadan sonraki belle güncellemesi c7 ye gelecekmi?

DEJAVU1980

Üye
c7 belleye uyumlu değil diye okumuşmuştumda

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
annanin geleceğine inanıyorsun bu hafta da.belleye yıl sonu kavuşacağına neden inanmıyorsun :)

cinaski12

Üye
arkadaşlar ankara 365 nokia shop u aradım biraz önce anna yı sordum malesef henüz gelmedi dediler bilginize

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
yaa arkadaşlar bu navide symbian anna veriantında okadar çok veriant varki eğer güncelleme. türkiyeye gelirse türkiyeyi nasıl bulcam okadar veriantta :/ :aman2:

_ardaa

_ardaa

Üye
variyant kısmında en altta sarı kutucuk arama filtresi bölümü oraya kendi ürün kodunu yaz varsa çıkar, üstelik navi'ye geldiği zaman ovi'ye de gelecek yada 1 gün sonra ovi'ye gelecek flash atmana gerek kalmaz bence.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
variyant kısmında en altta sarı kutucuk arama filtresi bölümü oraya kendi ürün kodunu yaz varsa çıkar, üstelik navi'ye geldiği zaman ovi'ye de gelecek yada 1 gün sonra ovi'ye gelecek flash atmana gerek kalmaz bence.

çok saol, valla sürekli düşünüordum bu konuyu.

kraldost

kraldost

Üye
vallahi alemsiniz sizin gibi böyle güzel saf ve temiz arkadaşların burda var olması sebebi ile 4 ila 5 yıldır burdan ayrılamıyorum inanın bana sizinle aynı heyecanı hazı mutluluğu ve de acıyı çekiyorum şimdi kısaca size basımdan geçen olayı anlatıyorum ve halen o olay devam ediyorbu foruma ilk anna versiyonu geldiğinde ilk yükleyenlerdende birisi benim ilki çince ingilizceydi daha sonra arkadaslar bunu türkçe klavye vs. derken menülerinide türkçe yaptılar (gözlerinden öperim sağ olsunlar) onuda bunuda yükledim derken belle geldi annanın üstüne belledim la flash bitti siyah ekran var beyaz nokia var gerisi yok:kop:
dowrange yaptım bu sefer ekran hiç gelmiyor la dedim daha fazla karıştırmadan carfura nokia careye gittim orda düzeltirler diye gittim verdim yarım saat sonra gel dediler ok..
geldim adam ben beceremedim sen bunu bakırköye götür dedi bayramdan 6 gün önce idi götürdüm nesi var dedi orda dürürst olmadım tabi dürüs olsaydım garanti dışı olurdu cihaz...
Ne dedim biliyormusunuz :aman2: ben cihazımı laptopumda modem olarak kullanıyordum dedim ilk aralar bir sorun yoktu daha sonraları ısınmaya başladı ve bugunde sustu cihaz bir anlam veremedim dedim cihazı bıraktım bayramdan sonraki hafta ikinci gün bana mesaj geldi cihazınızın anakart değişimi yapılacaktır üretici firmadan sipariş edilmiş olup stoklarımıza ulaşması durumunda size bilgi verilecektir imza kvk teknik servis :ehe
arkadaslar durumum olmadığı için böyle bir yalana başvurdum sakın siz benım yaptığımı yapmayın....

başınızı ağrıttıysam özür dilerim
HAKKINIZI HELAL EDİN İNŞALLAH

• Beğen
Tepkiler: accman
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
vallahi alemsiniz sizin gibi böyle güzel saf ve temiz arkadaşların burda var olması sebebi ile 4 ila 5 yıldır burdan ayrılamıyorum inanın bana sizinle aynı heyecanı hazı mutluluğu ve de acıyı çekiyorum şimdi kısaca size basımdan geçen olayı anlatıyorum ve halen o olay devam ediyorbu foruma ilk anna versiyonu geldiğinde ilk yükleyenlerdende birisi benim ilki çince ingilizceydi daha sonra arkadaslar bunu türkçe klavye vs. derken menülerinide türkçe yaptılar (gözlerinden öperim sağ olsunlar) onuda bunuda yükledim derken belle geldi annanın üstüne belledim la flash bitti siyah ekran var beyaz nokia var gerisi yok:kop:
dowrange yaptım bu sefer ekran hiç gelmiyor la dedim daha fazla karıştırmadan carfura nokia careye gittim orda düzeltirler diye gittim verdim yarım saat sonra gel dediler ok..
geldim adam ben beceremedim sen bunu bakırköye götür dedi bayramdan 6 gün önce idi götürdüm nesi var dedi orda dürürst olmadım tabi dürüs olsaydım garanti dışı olurdu cihaz...
Ne dedim biliyormusunuz :aman2: ben cihazımı laptopumda modem olarak kullanıyordum dedim ilk aralar bir sorun yoktu daha sonraları ısınmaya başladı ve bugunde sustu cihaz bir anlam veremedim dedim cihazı bıraktım bayramdan sonraki hafta ikinci gün bana mesaj geldi cihazınızın anakart değişimi yapılacaktır üretici firmadan sipariş edilmiş olup stoklarımıza ulaşması durumunda size bilgi verilecektir imza kvk teknik servis :ehe
arkadaslar durumum olmadığı için böyle bir yalana başvurdum sakın siz benım yaptığımı yapmayın....

Anna'yı bu kadar geciktirmemiş olsalar, böyle yollara başvurmak zorunda kalmayacak ve yalan söylemeyecektin.
Onca kullanıcıyı beklettiklerine saysınlar bi zahmet... :hmmm

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye

sizin hatrınıza itiraf köşesi acalım bayağı tutar gibi :-))

• Beğen
Tepkiler: accman
cardanadam

cardanadam

Üye
eyvallah kardeş ben ojinal türkçeyi bekliyorum zaten

WebStyle

WebStyle

Üye
Belle yi inceledikten sonra bu konuya bile dönüp bakmıyorum artık :) daha gelmedi mi yaw bu anna. :S

mezoart

mezoart

Üye
Belle yi inceledikten sonra bu konuya bile dönüp bakmıyorum artık :) daha gelmedi mi yaw bu anna. :S
Gelseydi eğer bir kilometreden duyulurdu kardeşim.Kurban kesicek neredeyse millet Anna için :D

mfb2

mfb2

Üye
Türkçe anna gelince 10 larca konu açılır eksikleri için ayrı artıları için ayrı renk seçenekleri için ayrı vs vs .. yine hani bana diyen biz kullanıcılar devam bence sorun birazda bizde çok üstüne gidiyoruz bu güncellemenin bırakın ne zaman çıkarsa çıksın başçavuş un eşşeği osurmuyor burda :naughty:

ugur6565

ugur6565

Üye
servise gelmiş oviyi beklemek dahamı iyi aRKADAŞALR

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Ben Anna geldikten sonra, biz bunun için mi kafayı yedik demekten korkuyorum :nono:

bozkurt955

bozkurt955

Üye
ortada henüz anna yok nereden buluyorsunuz anlamadım :d

Üst Alt