15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

polluxea♪

polluxea♪

Üye
inanamıyorumm yaaaa 312.sayfaaa :d: :d:

ugur6565

ugur6565

Üye
inan bence nokia nın pisligi:pro:

Türe

Türe

Üye
facebook nokia türkiye sayfasına yazdım herkesin canını sıkmaya basladı bu iş anna ne zaman cıkacak dedim en gec bu ay diyo ya delirecem :@

JouLex

JouLex

Üye
facebook nokia türkiye sayfasına yazdım herkesin canını sıkmaya basladı bu iş anna ne zaman cıkacak dedim en gec bu ay diyo ya delirecem :@
beklemekten vzgeçin illaki gelir anca sinir olup kendinizi sıkıyorsunuz..

SilentOne

SilentOne

Üye
yani sakın olun beyler relax

ugur6565

ugur6565

Üye
Nokia Türkiye n8 sayfasındaGüncellememi Gerekli Yeni Telefon Yazılımınızı Yükleyin diye annanın reklamını yapmış videosunu Koymuş
Tümüyle yeni simgeler ile yepyeni görünüm
Kolay dokunmatik ekranlı yazma için yeni dikey Q klavye
Tek dokunmalı menü erişimi ile daha hızlı tarama
Daha iyi arama ve fotoğraf seçenekleri ile çok daha fazlası

Falan filan die devam etmiş altınada

Ücretsiz Güncellemeyi Edinin butonunu

yazmış Ama tıklayınca hayal kırıklığı yaşıyorsunuz :pro:

SilentOne

SilentOne

Üye
malesef ole bir durum var

ugur6565

ugur6565

Üye
An itibariyle Cevahir'deki Nokia Shop'u aradım, Symbian Anna yüklemeye başladık dediler . . .

ortalama 1-1.5 saat içerisinde cihazınızı teslim alabilirsiniz şeklinde de bir ekleme yaptılar . . .

bana inanmayıp aramak isteyenler için 0212 380 02 63 gelmiş aradım arkadaşlar nokia servisinden yüklüyebilirsin diyor bayiden

----------Eklendi @ 15:57:54 ---------- Yazıldı @ 15:56:47 ----------

inanmayan arayabilir beyler:pro:

pensacola

Üye
Nokia Shop Yok Burda Beyaa :P

ozcangoral

Üye
wallaha da aradım geldi yüklüyoruz diyor. internete (ovi ye ) henüz düşmedi diyor.
Nokia müşteri hizm. aradım Anna testleri bitmek üzere,bu hafta perşembe ve cuma günü mutlaka oviden güncelleme yapacaksınız dedi.bak kesin mi dedim, kesinlikle çıkacak bu hafta dedi.inşallah. Nokia shopta yükleniyormuş dedim, olabilir fakat 1 - 2 gün daha beklemenizi tavsiye ederim dedi.belle'yi sordum annadan sonra yayınlanmaya başlayacak dedi.yıl sonuna kadar gelecek dedi. Anna'ya inandım da Belle pek inandırıcı gelmedi açıkçası.

pensacola

Üye
:) Eee Şimdi O zaman Akşam Sabah Eli Kulağındadır Oviyede Düşer Hemiya :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Ovi'ye perşembeye kadar yolu var ama çarşamba veya perşembe'den önce gelmez diye tahmin ediyorum ben.

ugur6565

ugur6565

Üye
beyler ben yeni servisden geliyor bugun geldi indiriyorum dedi yarın gel yüklüyecem ben ovi bekliyemem bide dedi oviye 1 haftaya düşmez dedi sen yarın gel:ehe

Umut

Umut

Üye
Servistekiler nereden indiriyor acaba?

ugur6565

ugur6565

Üye
bilmiyorum da dedi önce bize gelir sonra oviye

----------Eklendi @ 16:34:08 ---------- Yazıldı @ 16:33:46 ----------

geldi sonun:vur:vur:vurda

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
neyse biz en iyisi ovi yi bekleyelim en sağlamı benim anladığım o sabret şurda perşembeye ne kaldı. :aha:

pensacola

Üye
Normal Telefon Satılarına Geleydi İyiydi :)

forbidden5

forbidden5

Üye
o değilde Okadar bekle bekle gelsin geldiğini bil üstüne bide perşembeye kadar bekle zor iş :D blki cuma :D

shanol28

shanol28

Üye
nasıl olcak böle böle ya tmm nokia yı sevioruz symbian forever bence ama sevene bu zulüm niye be kardeşim:ah

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokia shoplara gelmiş herhalde ankarada iyi bir nokia shop bilen söylesin gideyim cepa olur kentpark olur ankamall olur ne olursa olur giderim ANNA için duyduguma göre hatun s3 ten daha tipliymiş :ehe

Üst Alt