15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bu gün bi arkaşdaşa laptop almak üzere mağzaları gezmeye başladık arkaşadım c7 nin kamerası daha güzel dedi bende c6-01 i çıkardım karşılaştırıyoduk bi bey geldi ve ikisinin kamerasıda aynı dedi ilginç bi şekilde baktım ben nokia çalışanıyım da kameraları arasında pek fark yok dedi madem nokia çalışanısın anna işi ne olacak dedim anna nokia için çok büyük bi güncelleme değil dedi ama testler sürüyo herkes güncellemenin biran önce çıkması için çalışıyo bu gün ki toplantıda da dahada hız verilmesi gerektiği konuşulmuş kesin olarak en geç 10 güne çıkmış olacak dedi bende bi zahmet çıkmış olsun çünkü şimdiden herkes lanet etti dedim hiç bişey diyemedi... :) ben anna ve belle güncellemelerinin nokiayı çok üste taşıyacağına inanmıyorum asıl olay windows phone dan sonra kopacak diyede ekledi...

Bir zahmet bu hafta gelsin.
Sabır taşı çatlamaktan geçti un ufak oldu artık!

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bence bu ovi suite güncellmesi gelmesinin ne kadar yaklaştığının bi göstergesi. muhtemelen bu gece yada yarın gelir. umarım...

kaptanedi

kaptanedi

Üye
bu gerizeka nokia microsoft la anlaşcana nvidia ile anlaşsaydıya her hafta yazılım yüklerdik valla..:naughty:

accman

accman

Üye
10 gün nedir abi yaa hiç gelmesin belle'yi bekleyelim..sonra çıkıp yazılım desteğimiz sürüyor derler...telefonlarımızın ilk çıkış hali anna olmalıydı benim fikrim... ayıptır yaa...

uribaju

uribaju

Üye
arkadaşlar boşuna bekliyorsunuz yerinizde olsam alman fwsini çoktan kurmuştum

heavenhawk

heavenhawk

Üye
4.29MB büyüklüğünde bir Ovi Mağaza Güncellemesi yüklüyor şuan 2.12.042 Sürümünde.

accman

accman

Üye
arkadaşlar boşuna bekliyorsunuz yerinizde olsam alman fwsini çoktan kurmuştum

öyle diyorsun da hocam 3 hafta beklemişiz..2-3 gün kaldı diye de bekliyoruz sana can yücel'den bir dörtlük yolluyorum :D

"Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya on dakika,onbeş dakika,yirmi dakika beklersiniz gelmez.
Bu arada başka alternatiflerde geçer ama binmezsiniz.
Nede olsa "beklemişsinizdir o kadar" ...boşa gitsin istemezsiniz.Sormayın artık bana! Herhangi biriyle değil, beklediğime “değecek” olanla devam etmeliyim bu yola! Durakta yaşlanmak olsada işin ucunda..."

Quaresma53

Quaresma53

Üye
öyle diyorsun da hocam 3 hafta beklemişiz..2-3 gün kaldı diye de bekliyoruz sana can yücel'den bir dörtlük yolluyorum :D"Hani bazen durakta belli bir otobüsü beklersiniz ya on dakika,onbeş dakika,yirmi dakika beklersiniz gelmez. Bu arada başka alternatiflerde geçer ama binmezsiniz. Nede olsa "beklemişsinizdir o kadar" ...boşa gitsin istemezsiniz.Sormayın artık bana! Herhangi biriyle değil, beklediğime “değecek” olanla devam etmeliyim bu yola! Durakta yaşlanmak olsada işin ucunda..."
bombaymis usta aynen katilyorum :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
hala gelmedi mi bu nalet güncelleme:off:

alimen987

Üye
EEE Daha ne kadar bekliyoruz

heavenhawk

heavenhawk

Üye
ne bilm öyle her saniye geldi mi gelcek mi die takip etmediğim için bakmamışm :kop:

cardanadam

cardanadam

Üye
lanet olsun şu içimdeki nokia sevgisine

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia Avrupa sitesinde bir başlığa;
"Türkçe Anna'yı 8 Eylül'de bekliyoruz ona göre, bizi hayal kırıklığına uğratma Nokia" diye yazmıştım. (İngilizce olarak tabi:))

Elemanın bir tanesi benim yazdığımın altına;
"Next release date is 9.9.2011." (Gelecek yayın tarihi 9 Eylül) demiş :D

Cevap veren eleman, Nokia çalışanı değil ama eğer bilgi doğruysa;
"Yarınki hayaller" öbür güne kalabilir haberiniz olsun.

erollcelik

erollcelik

Üye
Hikaye bunlar. Umut ediyorsunuz ve umudumuzu kırmak istemem.Fakat banada iki hafta önce''bu hafta sonu kesin çıkıyor beyefendi''demişlerdi.Nokia müşteri hizmetleri iyi çalışıyor ne dersiniz!!
Nokia Avrupa sitesinde bir başlığa; "Türkçe Anna'yı 8 Eylül'de bekliyoruz ona göre, bizi hayal kırıklığına uğratma Nokia" diye yazmıştım. (İngilizce olarak tabi:)) Elemanın bir tanesi benim yazdığımın altına; "Next release date is 9.9.2011." (Gelecek yayın tarihi 9 Eylül) demiş :D Cevap veren eleman, Nokia çalışanı değil ama eğer bilgi doğruysa; "Yarınki hayaller" öbür güne kalabilir haberiniz olsun.

cardanadam

cardanadam

Üye
burada küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi ama ağzımdan ne anna kaldı ne nokia nede elop yeter artık ya iyice bunaldım artık çıkartamıyorlarsa bir güncellemeyi kapatıp gitsinler veya sorumluları kimse çıksınlar bir açıklama yapsınlar herkez bir tarih veriyor o tarih geldiyinde yine hüsran bu iş şans oyunu oynayıp bana çıkacak hevesiyle bekleyip çekiliş sonucunda bana çıkmadığını öğrenip yeniden oynamaya benziyor

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
burada küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi ama ağzımdan ne anna kaldı ne nokia nede elop yeter artık ya iyice bunaldım artık çıkartamıyorlarsa bir güncellemeyi kapatıp gitsinler veya sorumluları kimse çıksınlar bir açıklama yapsınlar herkez bir tarih veriyor o tarih geldiyinde yine hüsran bu iş şans oyunu oynayıp bana çıkacak hevesiyle bekleyip çekiliş sonucunda bana çıkmadığını öğrenip yeniden oynamaya benziyor

haklısın iyice kafayı yedirdiler bize.bari en azından bir görevli çıkıp güncelleme gelmeyen ülkelere niçin gelmedigini söylesin.yazık ne hallere kaldı nokia

nameste108

Üye
tarih 8 eylülü gösterdi hadi bakalım :d:

bu arada navi açılmış, tahmin ettiğiniz gibi avlamaya sinek bile yok n8 bölümünde :kop::d::kotu:

cardanadam

cardanadam

Üye
şimdide kalkmışlar 600, 700 ve 701 çıkacakmış ulan birkere çıkarttığın telefonların desteyini ver sırf dikkati başka yöne çekme politikası uyguluyorlar ayrıca telefonların özelliklerini inceledim bir yandan verirken diyer yandan almışlar daha önceki telefonların üstüne ekliyeceklerine bir takım takas gibi bir şey olmuş saçma sapan politika uyguluyor nokia

Üst Alt