Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
mustafakamikaze
Üye
gelmesin artık valla bu ne yaa ağustosun sonumu kaldı eylülün başımı kaldı illallah
arkadaşım 52 mb gösteriyo bu güncelleme değil ki benim bi önceki sürüm le Ovi store açılmıyo belki bununla düzelir Tekrar kontrol edip yollarmısın Telden giriyorum pc den mı yapmam gerek
ahmet147
Üye
hacılar az bişe ingilizce biliyorsanız belleyi ingilizce olarak yükleyin. bende çok bekledim fakat dayanamayıp yükledim. herkese tavsiye ederim. )
mustafakamikaze
Üye
benim phoneix pc de hata veriyo ne flash ne bişey yapabiliyorum orjinal dursun telefon daha iyi
arkadaşım 52 mb gösteriyo bu güncelleme değil ki benim bi önceki sürüm le Ovi store açılmıyo belki bununla düzelir Tekrar kontrol edip yollarmısın Telden giriyorum pc den mı yapmam gerek
Güncelleme değil o verdiğim linkteki.
Güncel halinin (yani 3.1.1.90 sürümünün) kurulum dosyası...
Eğer 3.1.1.90 yükseltmesini Ovi Suite'in kendisinden göremiyorsan, o linkten direk son sürüm olarak tamamını indirip kurabilirsin.
Dipnot: Zaten kurulu olan OVİ'nin üzerine kurarsan yine 3.1.1.85 olarak görüyor.
Güncelleme değil o verdiğim linkteki.
Güncel halinin (yani 3.1.1.90 sürümünün) kurulum dosyası...
Eğer 3.1.1.90 yükseltmesini Ovi Suite'in kendisinden göremiyorsan, o linkten direk son sürüm olarak tamamını indirip kurabilirsin.
Dipnot: Zaten kurulu olan OVİ'nin üzerine kurarsan yine 3.1.1.85 olarak görüyor.
İşyerinde Windows XP kurulu ve Ovi Suite hiç yüklü değildi. İlk kez yükledim.
Normal 3.1.1.90 olarak kuruldu.
Eve geldim.
Evde Windows 7 var ve Ovi Suite 3.1.1.85 kurulu.
3.1.1.90 sürümünü buradakinin üzerine kurdum.
Kurulum bittiğinde 3.1.1.90 kurulumu tamamlandı diyor.
Ama başlattığımda hala programın köşesinde 3.1.1.85 yazıyor.
Çok enteresan?
Bu durumda 2 ihtimal var?
-Ya işletim sistemi farkından kaynaklanıyor.
-Ya da önceki sürümün üzerine kurmuş olmamdan.
ben xp kullanıyorum yeniden indirdim 3.1.1.90 olarak gözüküyor. güncelleşmiş denedim az önce
WebStyle
Üye
Sonunda eski sisteme geri dönüş yaptım. Annayı da tattık belle yi de döndük dolaştık geldik yine 14.02 ye orjinal yazılım(lar) çıkmadığı sürece artık yükleme yapmak istemiyorum..
Quaresma53
Üye
valla arkadaşlar benim zaten pcye format çekmeye niyetim vardı. güncellemeyi bikaç sayfa önce verilen linkten indirip kurmaya çalıştım ve güncel dediği halde eski sürüm kodu yazıyodu. sonra yedekleyip pcye format attım tekrardan düzeldi bu sayede sorunu halletmiş oldum. umarım daha fazla bekletmez bizi de bi an önce gelir artık şu güncelleme.
Sonunda eski sisteme geri dönüş yaptım. Annayı da tattık belle yi de döndük dolaştık geldik yine 14.02 ye orjinal yazılım(lar) çıkmadığı sürece artık yükleme yapmak istemiyorum..
Eve geldim.
Çok enteresan?
Eve geldim.
Çok enteresan?
kaldırılmıyo ki :S saçma bi şekilde program ekle kaldırdan kaldırmayı deneyince tekrar yükelemeye geçiyordu zarzor çözdüm valla bakalım nolcak güncelleme bi gelse de rahatlasak bu gece gelir belkide hadi hayırlısı bakalım. bu arada naviye bakan varmı ben pek anlamam ama arkadaşlar oraya gelmeden oviye düşmez falan diyodu yanlış hatırlamıyosam oraya düştümü gören varmı ?
omer.1310
Üye
bu gün bi arkaşdaşa laptop almak üzere mağzaları gezmeye başladık arkaşadım c7 nin kamerası daha güzel dedi bende c6-01 i çıkardım karşılaştırıyoduk bi bey geldi ve ikisinin kamerasıda aynı dedi ilginç bi şekilde baktım ben nokia çalışanıyım da kameraları arasında pek fark yok dedi madem nokia çalışanısın anna işi ne olacak dedim anna nokia için çok büyük bi güncelleme değil dedi ama testler sürüyo herkes güncellemenin biran önce çıkması için çalışıyo bu gün ki toplantıda da dahada hız verilmesi gerektiği konuşulmuş kesin olarak en geç 10 güne çıkmış olacak dedi bende bi zahmet çıkmış olsun çünkü şimdiden herkes lanet etti dedim hiç bişey diyemedi... ben anna ve belle güncellemelerinin nokiayı çok üste taşıyacağına inanmıyorum asıl olay windows phone dan sonra kopacak diyede ekledi...