15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia-C7

Üye
benim ovide güncellendi ama merak ettiğim sebebinin anna olduğunu nerden biliyosunuz...

berkayhas

Üye
la yormayın adamı nokia n8 in galaksy s2 den tek iyi yanı var mı yok

ugur6565

ugur6565

Üye
bende baktım ovide yok

altannemre

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ovi güncellendi , güncelleme sebebi olarak Anna'yı gösterdi hadi hayırlısı :D 3.1.1.90 oLdu sürümü

Evet ben de baktım.
Arkadaş doğru söylüyor.
Sürüm: 3.1.1.90 olmuş.
Bu da linki:

accman

accman

Üye
Ovi güncellendi , güncelleme sebebi olarak Anna'yı gösterdi hadi hayırlısı :D 3.1.1.90 oLdu sürümü

evet arkadaşın dediği doğru ovi güncellendi
navi de açılmıyor saatlerdir..hadi hayrola

By_UYANIK

By_UYANIK

Üye
ovi güncelledi ama hala anna yokki annasını belliyim:off:

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Tahmin ettiğim şey şu, güncellemeler çıktığından beri 1 hafta arayla sunuluyor, ilk 18 ağustosta çıktı birçok ülkeye, ardından 25 ağustos yani tam 1 hafta sonra 7 ülkeye daha çıktı ve tekrar 1 hafta sonra 2 ülkeye daha çıktı yani 1 eylülde, üstüne 7 gün ekle 8 eylül eder, bu periyod'da devam ederse 8 eylül de bize gelme ihtimali var.

Bu benim tahminim doğru olanı nedir bilemem:D

sen süpersin çok yaşa

Umut

Umut

Üye

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Tahmin ettiğim şey şu, güncellemeler çıktığından beri 1 hafta arayla sunuluyor, ilk 18 ağustosta çıktı birçok ülkeye, ardından 25 ağustos yani tam 1 hafta sonra 7 ülkeye daha çıktı ve tekrar 1 hafta sonra 2 ülkeye daha çıktı yani 1 eylülde, üstüne 7 gün ekle 8 eylül eder, bu periyod'da devam ederse 8 eylül de bize gelme ihtimali var.Bu benim tahminim doğru olanı nedir bilemem:D
bu performansınla devlet bahçeliye taş çıkartırsın :D ...

Quaresma53

Quaresma53

Üye
arkadşlar bi yardım edin yaw arkadaşın verdiği linkten güncelliyim mi yoksa gelmesini mi bekliyim ne yapmalıyım sizce ?

mezoart

mezoart

Üye
arkadşlar bi yardım edin yaw arkadaşın verdiği linkten güncelliyim mi yoksa gelmesini mi bekliyim ne yapmalıyım sizce ?

Herhangi bir siteden güncelleyebilirsin, herhangi sorun olacağını sanmıyorum.Bende yok en azından... (:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Herhangi bir siteden güncelleyebilirsin, herhangi sorun olacağını sanmıyorum.Bende yok en azından... (:
sagolasin dostum =)

----------Eklendi @ 14:28:49 ---------- Yazıldı @ 14:15:42 ----------

linktekini kurdum 1.90 kuruldu diyo ama açılınca sağ üstte yine 1.85 diyo arkadaşlar neden sizce :S

nublies

nublies

Üye
Evet ovi güncelleşti anna için hazırlık yapıyorlar :) bu anna varya mantar gibi patlacak milleti fiyasko değilse bişe bilmiyorum :P

----------Eklendi @ 14:37:04 ---------- Yazıldı @ 14:34:54 ----------

Güncelle sıkıntı yok :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
Evet ovi güncelleşti anna için hazırlık yapıyorlar :) bu anna varya mantar gibi patlacak milleti fiyasko değilse bişe bilmiyorum :P

----------Eklendi @ 14:37:04 ---------- Yazıldı @ 14:34:54 ----------

Güncelle sıkıntı yok :)

dostum güncelledim ama sürüm aynı görünüyo girince oviye anlamadım :s

forbidden5

forbidden5

Üye
benim ovide güncelleniyor şu anda evet sanırım muhtemelen belki kesin olabilir mutlaka heralde yarın gelicek anna güncellenirken sebebi anna olarak gösteriyor cidden Allahım sonunda muradımıza ericez sanırım muhtemelen belki kesin olabilir mutlaka heralde :ehe o kadar çok tarih güme gittiki artık kesinlik bildiren sözcükler anlamsızlaştı hayatımda :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
benim ovide güncelleniyor şu anda evet sanırım muhtemelen belki kesin olabilir mutlaka heralde yarın gelicek anna güncellenirken sebebi anna olarak gösteriyor cidden Allahım sonunda muradımıza ericez sanırım muhtemelen belki kesin olabilir mutlaka heralde :ehe o kadar çok tarih güme gittiki artık kesinlik bildiren sözcükler anlamsızlaştı hayatımda :D

:D:D :aha:

ugur6565

ugur6565

Üye
ovi güncellendi kesin yarın gelir herhalde

Üst Alt