15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

heavenhawk

heavenhawk

Üye
adamlar oturun hergün güncellemeyi bekleyin demiyorki :D sıkılıyorsanız bekleymeyin geldiği gün öğrenirsiniz zaten illaki :d

one2one2

one2one2

Üye
arkadaslar navifirmde sorunmu var sunucu hatasi aliyorum bi kontrol edebilirmisiniz rica etsem?

bayx2002

Üye
Tahmin ettiğim şey şu, güncellemeler çıktığından beri 1 hafta arayla sunuluyor, ilk 18 ağustosta çıktı birçok ülkeye, ardından 25 ağustos yani tam 1 hafta sonra 7 ülkeye daha çıktı ve tekrar 1 hafta sonra 2 ülkeye daha çıktı yani 1 eylülde, üstüne 7 gün ekle 8 eylül eder, bu periyod'da devam ederse 8 eylül de bize gelme ihtimali var.

Bu benim tahminim doğru olanı nedir bilemem:D

Devlet Bahçeli'nin hesabı gibi olmuş biraz sanki :)
25 ağustos tarihini ve yayınlanan 7 ülkeyi ve 8 eylül (senin tahmin tarihlerini) toplarsak 25+8+7= 40 yaparrrr
işte 8 eylül anna'nın yayın günü.. :)

• Beğen
Tepkiler: forbidden5

altannemre

Üye
googledan c601 anna güncelleme yapıp buldum güncelleme direk indirme var sizce yapmalımıyim acil cevap lütfen

denizlily

Üye
yaw bu v14 güncellemesi koyu gri n8 e en son gelmişti,bekliyoz hala nsu da bişey yok yaw,bilgisi olan ne zamana nsu dan verilecek?

SilentOne

SilentOne

Üye
nsu ya bir düşşe türkçe tmmdır yha

WebStyle

WebStyle

Üye
Ben Annasını belledim :D siz anna gelecek diye bekleyin. :ehe

ugur6565

ugur6565

Üye
millet belleyi yüklüyor biz hala annanı bekliyoz yav:ağlarım:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nedir son durum. Şu an işyerindeyim, bakamıyorum.
Navifirm'de, OVİ'de bir gelişme var mı?
Yarına mı odaklandık şimdi :)

ugur6565

ugur6565

Üye
biraz öyle oluyor yarın diyor amam tam bilmiyorum:ah

accman

accman

Üye
navifirm kararsız bir açılıyor bir açılmıyor..

ugur6565

ugur6565

Üye
açılıyor ama tr yok:d:

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Ovi güncellendi , güncelleme sebebi olarak Anna'yı gösterdi hadi hayırlısı :D 3.1.1.90 oLdu sürümü

ugur6565

ugur6565

Üye
yenimi indirdin oviyi

mezoart

mezoart

Üye
Ovi güncellendi , güncelleme sebebi olarak Anna'yı gösterdi hadi hayırlısı :D 3.1.1.90 oLdu sürümü

Ne Ovi'de ne de telefonumda bir güncelleme yok arkadaşım, 3.1.1.85 benimkinin sürümü hala. :o

Üst Alt