bulutsuzgece
Üye
Uyumluluk testi hikaye geçsin bunları, Avrupa için çıkartılan Anna bizdeki operatörlerde uyum sorunu yapmıyor da Türkiye için çıkartılacak Anna mı uyum sorunu yapıyormuş? o operatörler olayı bence şöyle Turkcell Vodafone gibi gsm operatörleri telefon da satıyor ama kendi sattıkları telefonlar kendilerine özel yani içlerinde operatöre ait uygulamalar vs şeyler oluyor ve açılırken kendi logoları falan çıkıyor belki bunları henüz bizimkiler başaramamışlardır yoksa uyum sorunu falan yok olsa forumda Avrupa yada Almanya Anna'sı yükleyenlerin telefonlarında şebeke sorunu olurdu adamla çatır çatır kullanıyor Anna'yı hemde Türkçe.
Bence tamamen satış stratejisi başka birşey değil yada yukarı da yazdığım şekilde bir operatör sorunu vardır, yoksa işletim sistemi yeniden yazılmadı ki yazılalı seneler oluyor sadece güncelleme bu operatör uyum sorunu olması imkansız, sen windows'u güncellediğinde tüm dahili aygıtları tekrar tanıtıyor musun? tanıtmıyorsun elbette bu da aynı şey.
Sebebi ne olursa olsun "SONUÇ" kısmı aynı:
Nokia Türkiye ne zaman uygun görürse o zaman göreceğiz Anna'yı...

wala bu saatten sonraaa forever germanyyy

?

euro2germany kurun taş gibi anna 3 haftadır kullanıyorum. Tek bir sorun bile yok abartısız. Güncellemelerinde yaptım, harika.