ozelbaris
Üye
rm-675 de yok şu an
İyi dikkat et. Seçtiğin bellenim "Anna" değil, seçtiğin telefon da C7 değil. anil_sz için diyorum.
rm-675 de yok şu an
ben de telefonu kendinden güncelledim iki gün oldu normal c7 beyaz oro falan değil
Product Code derken bende ingilizce değil türkçe zaten ürün kodu da 059d335*#0000#'yi tuşlayıp, Product Code: Kısmında yazan kodu bize söyler misin?
Telefonu Türkiyeden mi aldın???Product Code derken bende ingilizce değil türkçe zaten ürün kodu da 059d335
evet türkiyeden aldım bu kod türkiye için değilmi yoksaTelefonu Türkiyeden mi aldın???
Türkçe Anna'nın gelmesine nerden baksanız daha 1 hafta var.
Olur olmaz konu açarak yada çıktı v.s gibi yorumlar yaparak milleti galeyana getirmeyin.
Adamın telefonu yabancı ülke kodlu, çıkmış burda ben yükledim türkçesini diye yorum yapıyor.
Yorumlara 1 hafta mola lütfen...
Anna Türkçe'sinin çıkması, Nokia Türkiye'ye bağlı Nokia'nın merkezine değil.
Her zaman olduğu gibi bizimkiler test ve uyarlamalarda gecikmişler, o yüzden bütün dünyaya göre 3 hafta yada 1 ay sonra sahip olacağız Anna'ya...
Hikayenin özeti bu.
Kısmetse Eylül'ün 2. haftası bitirirler, gerçek türkçe Anna yüklenir, herkes rahat eder.
debug06
Birilerine sövmeyi kendine hakmı görüyorsun ? Biri tutup annene ağıza alınmayacak şeyler söylese bundan memnun olur musun?
düzenleme: uçurdular iyi oldu
evet haklısın arkadaşım nedense insan oğlu kendisine yapılmasını istemediyi şeyleri bir başkasına yapıyor ama şekilde görüldüyü gibi zararı hep kendisine oluyorNokia çalışanlarının verdiği tarihler aslında çalışanların kendi tahminleri çünkü onlarında eline net bir bilgi yok, henüz neden çıkmadığı sorusuna gelince işte bence orası biraz karışık ama bana kalırsa satış politikası yeni gelen Anna yüklü cihazlar sanırım Türkiye'de henüz satışa sunulmadı yada sunulamadı o yüzden güncelleme sunulmuyor olabilir yoksa bir sorun yada test aşamasında olduğu koca bir yalan, bu arada güncellemeyi sunacak olanda Nokia Türkiye değil Avrupadır güncelleme hazır bekletiliyor hangi ülkelere çıktığını çıkacağını takip etmek isteyen Nokia Avrupa tartışma panosunda girip yazılım güncelleme forumunu takip edebilirler Nokia çalışanı her yeni çıkan ülkeleri konu olarak ekliyor.