15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

sulkoc

Üye
Navifirm nokia care suite bölümü server sorunu yok açılmış server ama Türkiye hala yok nokia eriyorsun haberin yok.

Suyaka

Suyaka

Üye
Haber için sağolasın kardeşim, sonunda açık yakaladım Navifirmi : )

gokaycan

Üye
472 hala bekliyoruz. diyecek hiçbir şey yok artık. kendi kendini bitiriyor nokia

uribaju

uribaju

Üye
ben c7 için euro_2 germany RM675_059B4W8_022.014_017 versiyonunu yüklüyorum bunun içinde Türkçe varmı birde bunun altında RM675_059B4W8_022.014_016 vresiyonu var birinin sonu 0.17 diğernin 0.16 acaba ne farkları var c7ye türkçe germany versiyonuyla flash atanlar nasıl atıyorlar ?

quattro61

quattro61

Üye
yeter artık yaaa bu ne saçma sapan iş bekle babam bekle duyanda androide, ios4 rakip bir yazılım yaptıklarını zannedecek belle dahil bütün yazılımlar fiyasko bence orjinal belle çıktığı zaman android ve ios neler çıkarır Allah bilir. nokia benim için artık bitmiştir telefonum biraz değerliyken satmak en matıklısı bana göre nokia fanatiği arkadaşlar kızmasın ama gerçekten çok sıktı bu iş bu kadar insana bugün git yarın gel muamelesi yapamaz kimse birde dünyanın sayılı büyük şirketi oldukları ile övünürler yerin dibine batsın sizin gibi şirket.

Suyaka

Suyaka

Üye
ben c7 için euro_2 germany RM675_059B4W8_022.014_017 versiyonunu yüklüyorum bunun içinde Türkçe varmı birde bunun altında RM675_059B4W8_022.014_016 vresiyonu var birinin sonu 0.17 diğernin 0.16 acaba ne farkları var c7ye türkçe germany versiyonuyla flash atanlar nasıl atıyorlar ?

Türkçe dil seçeneği, bütün almanya paketlerinde mevcut kardeşim.

Suyaka

Suyaka

Üye

tesekkurler peki bunların arasında ne fark var ki?

Çok net bilmiyorum ama, öyle zannediyorum ki 17 yazan 16 yazana göre küçük çapta geliştirmeler içeriyordur. Yani, fark yok denecek kadar azdır. Ama seninki şayet frost metalse, 017 kur bana sorarsan.

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
yeter artık yaaa bu ne saçma sapan iş bekle babam bekle duyanda androide, ios4 rakip bir yazılım yaptıklarını zannedecek belle dahil bütün yazılımlar fiyasko bence orjinal belle çıktığı zaman android ve ios neler çıkarır Allah bilir. nokia benim için artık bitmiştir telefonum biraz değerliyken satmak en matıklısı bana göre nokia fanatiği arkadaşlar kızmasın ama gerçekten çok sıktı bu iş bu kadar insana bugün git yarın gel muamelesi yapamaz kimse birde dünyanın sayılı büyük şirketi oldukları ile övünürler yerin dibine batsın sizin gibi şirket.

güzel kardeşim belleyi kullan daha sonra bu yorumu tekrar yap

trontr

Üye
2600 mesaj olmus bırakın artık bu konuyu

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
benim için sorun yok kardeş..bazıları bilip bilmeden yorum yapıyo

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Anna'nın çıkmasına nerden baksanız bir 10 gün daha var...
3000. mesajı da görürüz çok yakında :)

SilentOne

SilentOne

Üye
sen 3000 dion bn 30000 diom

gokaycan

Üye
nokia care suitte 477 variant ve türkiye hala yok

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Herkesler fazla takmıyo galiba Anna'yı :D Bende fazla takmıyorum :D İster gelsin ister gelmesin bıktırdılar artık :D

yilan53

Üye
valla artık hiç derdimde değil nokia suyunu çıkarttı en çok uygulama satın alan 2. ülkeyiz en çok nokia satılan ülkelerden biriyiz ama yine de bize boyle yapıyor nokia bu kadar da olmaz nokia benim için bitti bir dahaki sefere alacağım telefon kesinlikle nokia olmayacak

cemal344

Üye
Evet çok haklısınız dünyanın 2. büyük nokia pazarıyız ama adamlar bize 3. dünya ülkesi gibi davranıyor hala c7 ye Anna güncellemesi yok belki eylül sonunu bulur diyorlar olmaz olsun böyle güncelleme yahu.Millet her çıkan yeni tele 1000 tl civarında para saçıyor adamların bize muamelesine bak neredeyse bir sonraki güncellemeyi dünya yükleyecek gelmezsse gelmesin ben artık nokia dan ümidimi kestim zaten windows 7 olayındada başarılı olacaklarını hiç sanmıyorum oda başka dert zaten mikrosoft hemen yasal prg sorununu başlatıcak ve uygulama bulamayacağız.

SilentOne

SilentOne

Üye
yha mikrosft sıkıntı deqil sürüsüne bereket açıqı olan istem yapıyor zaten mikrosoft o hallededilir

cardanadam

cardanadam

Üye
şu anda elopun istediği oldu galba herkez nokia dan bıktı stratejiye bak akıllı adam ama ben daha yılmadım bekliyecem

Üst Alt