15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

DustoJniK

DustoJniK

Üye
telefonum rusya cikisli dil ingilizce :)

----------Eklendi @ 02:44:20 ---------- Yazıldı @ 02:43:44 ----------

belleyi sevdim derken gorunusde sevdim. Kurmadim daha :)

Hiç birşeyi görünüşüne göre yargılama içini bilmen gerekir aslında :)

spartuas

spartuas

Üye
Hiç birşeyi görünüşüne göre yargılama içini bilmen gerekir aslında :)
biliyorum. Cogu program kurulmuyor. Kamera net degiilmis:) vs.vs belleyi sevdim gorunus olarak ama kurmadim.kurmicam :)

DustoJniK

DustoJniK

Üye
biliyorum. Cogu program kurulmuyor. Kamera net degiilmis:) vs.vs belleyi sevdim gorunus olarak ama kurmadim.kurmicam :)

He şöyle ya millet annayı kurmayı denerken anası ağladı bide belle yi kurmayı denerseler kimler ağlar sen düşün buna bende dahilim :)

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
arkadaşlar ramazan bayramınızı ve zafer bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, nice bayramlara ulaşmayı temenni ederim. iyi bayramlar

----------Eklendi @ 09:30:27 ---------- Yazıldı @ 09:19:07 ----------

Nokia E7 ile olan deneyimlerimden tüm Symbian ürünler için genelleyebilirsem eğer, firmware ve content dosyalarıda dahil olarak indirilip, update değilde refurbish seçeneğiyle yüklerseniz yeni ya da eski sürüm farketmiyor, bütün kütüphane ve sistem yapısını sıfırdan yaratıyor, dolayısı ile bu işlem bu sefer updateten farklı olarak; ürünü sıfırlamak refurbish etmek, tamamen yazılım yenelemek oluyor. En kötü ihtimalle bile yanlışlıkla eksik dosyalarla refurbish yapmaya kalkarda açılmaz duruma getirirseniz, Dead phone USB flashing ile tekrar en eski yazılıma döndürebiliyorsunuz. :)

Garanti konusuda "bence" çok fazla göz korkutmamalı, ortalama 100 kullanıcıdan 5 ya da 6 tanesinin ürünü kullandığı süre boyunca Teknik Servise yolu düşüyor, bunların zaten 4 taneside normalde kendi düzeltebilecekleri yazılımsal sorunlar yüzünden oluyor. Dolayısı ile eğer bu tarz ürünleri kurcalamak, kişiselleştirmek onlarla uğraşmak hoşunuza gidiyorsa eğer "yemişim Garantiyi, bozulursa bozulsun" diyerek sizde girişin, yükleyin birşeyler. Sonuçta hadron çarpıştırıcısı değilki bu aletler, kuantum fiziği gerektirsin... :D Forumda çoğunlukta erkek olduğundan vurgulamadan geçemiycem, bu bizim doğamızda var; makinelerle, araç gereçlerle uğraşmak, kurcalamak, tamir etmek ya da sıfırdan alet yapmak. Kurcalayın, tadını çıkarın, en azından bozarsanız bile siz bile bile bozmuş olun; içine bir yerden su giripte bozulmuş, arkadaş kurcalarken bozmuş ya da cebinizden düşüpte bozulmuş olmasın... En kötü 1-2 ay 3310 ile dolaşırsınız tekrar, yılan oynayarak nostalji yaparsınız :D

forumlarda böyle bir uyarı vardı o yüzden yazdım ben de anna üstune 14.2 sürüm atarken tel sapıttı düzeltremedim servise vermek zorunda kaldım sağ olsun (KVK) daki arkadaşlartelefonu açılamaz hale getirip 1200 tl karşılığında değişim yapacaklarını belirtip iade ettiler bende bir güzel (ANNA) larının hatırını sorup çeresiz geri aldım sonra forumlardakı arkadaşların da yardımlarıyla uzun uğraşlardan sonra tel. i hayata döndürmeyi başardık şimdi hiç sorunsuz çalışıyor euro 2 germany yüklü

fatih_123

Üye
anna kurban bayramına yetişirse bir koyunda onun için kesecem :D :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
symbian türkiyeye iki güncellemeyi birden (symbian anna -belle) sunacak. :d:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
anna kurban bayramına yetişirse bir koyunda onun için kesecem :D :D

ZuAhahahaha süperdi :))

Bu arada;

Tüm MAXiCEP ailesinin bayramı kutlu olsun.
Anna'yı bekleyen tüm arkadaşlara da, umarım bundan sonraki bayram BELLE'li olur diyorum :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hergün beklemekten sıkılmadinizmi gençler yükleyin alman annasini olsun bitsin. Bünyenizi sıktığınıza yazık :)

selly1310

selly1310

Üye
arkadaşlar navirfirmden durmadan bu uyarı alıyorum.2hafta oldu hep aynı uyarı.Acaba sorun benimle iligilimi yoksa navifirmd serverden kaynaklanıyormu???

Uyarı budur
Temel alınan bağlantı kapatıldı:Alma işleminde beklenmeyen hata oluştu

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde aynı hatayı alıyom

cardanadam

cardanadam

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]anna güncellemesinin ingilizce versiyonunun özelliklerini okudum artık sertifikasız uygulamalarıda yükleyebilecekmişiz heralde birde siz bakın isterseniz nokia dan güncellemeye bakarken altta ingilizce versiyon yazıyordu oraya girdim güncellemeyle ilgili bilgiler vardı orada yazıyordu eğer sertifika sorununu çözdüyseler en sevindiyim haber bu benim ve güncellemenin boyutu 80 ile 128 mb arası değişiyormuş buda baya büyük bir güncelleme demek oluyor[/SIZE][/COLOR]

fikret3968

fikret3968

Üye
arkadaşlar navirfirmden durmadan bu uyarı alıyorum.2hafta oldu hep aynı uyarı.Acaba sorun benimle iligilimi yoksa navifirmd serverden kaynaklanıyormu???

Uyarı budur
Temel alınan bağlantı kapatıldı:Alma işleminde beklenmeyen hata oluştu
şu anda açık

SilentOne

SilentOne

Üye
türkçe anna geldimi

jeki01

jeki01

Üye
sabırsızlıkla bekliyoruz.

gokmena

gokmena

Üye
variant sayıları (nokia care suite):
22.14: 468'den 472'ye çıkmış(halen 059d576 yok)
24.1: 50'den 99'a çıkmış

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
variant sayıları (nokia care suite):
22.14: 468'den 472'ye çıkmış(halen 059d576 yok)
24.1: 50'den 99'a çıkmış

Nokia Türkiye, tatilde olduğu için bizimkini bekleme gelecek haftaya kadar...

Üst Alt