Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
pensacola
Üye
Yedeklemeyi iptal ettim güncelle dedim 3 adet güncelleme buldu baktım oyunlar cihaz güncellemesi yok şimdi beni arayan numarayı arıycam 444 36 65
olayı şimdi çözdüm navifirm 1.3 te çalışıyor fakat product external kısmı çalışıyor. nokia care suite kısmı hata veriyor.bağlantı hatası. oviden gerçekten yüklenebiliyor mu? nokia dan aranan arkadaş bende numarayı rica ediyorum.bi arayalım bakalım ne diyecekler?
Şimdide Gökhan Bey Açtı Telefonu Gün İçin de Yada Yarın Diyor Anketi Doldurmak İstermisin Dedi Yok Dedim Çalışanlarınıza Söyleyin Doğru Bilgilendirsinler Bilmiyorlar ise Yorum Yapmasınlar Dedim Ama Unuttuğum Birşey VAr Kendiside Çalışan
ozcangoral
Üye
hadi hep beraber sırayla arıyalım destek hattını oviyi çökerttik destek hattını da çökertelim )
kaç kontor gidiyo destek hatta az bisi var arıcam yinede
ozcangoral
Üye
aha da oneee. oro yeni versiyonlar geliyor. c7-00s rm-749 22.14 vardı Turkey varyantı ile şimdide 24.1 varyantı eklendi onda da Turkey light varyantı var.kafam karıştı walla.hem 22.14 hemde 24.1 aynı anda çıkarmışlar.istermisin normal c7 ye de aynısını yapsınlar.yeni firmwareler yüklüyorlar arkadaşlar gün içinde kontrol edelim. 17 ağustostaki gibi oluyor sanırım.
altannemre
Üye
kaç kontor gidiyo destek hatta az bisi var arıcam yinede
aha da oneee. oro yeni versiyonlar geliyor. c7-00s rm-749 22.14 vardı Turkey varyantı ile şimdide 24.1 varyantı eklendi onda da Turkey light varyantı var.kafam karıştı walla.hem 22.14 hemde 24.1 aynı anda çıkarmışlar.istermisin normal c7 ye de aynısını yapsınlar.yeni firmwareler yüklüyorlar arkadaşlar gün içinde kontrol edelim. 17 ağustostaki gibi oluyor sanırım.
Benim Nawifirm 1,3 durmadan hata veriyor Siz Nereden Bakıyorsunuz _?*
gablocu
Üye
Bende aradım yarım saat önce bugün böyle birşey (güncelleme) söz konusu değil ama en kısa zamanda olacaktır dedi bir bayan. Dün bir kişi vardı konu açmıştı bugün kesin diyordu konusu silindi nerde acaba