15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

debug06

Üye
bende andrid e kayacam gibi ama bu telefonda yeni satıp direk geçmek istemiyorum.Ulan Nokia ne diyeyim sana yazık

spartuas

spartuas

Üye
bende andrid e kayacam gibi ama bu telefonda yeni satıp direk geçmek istemiyorum.Ulan Nokia ne diyeyim sana yazık
bekledin bekledin anna cikti androide geciyosun disini sk orucunu tut panpa ;)

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
Bencede beklemek en iyisi nokia Zulmune son panpalar Tam Bağımsız Doğu Türkistan:aha:

heavenhawk

heavenhawk

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Turkuaz0
Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
:ehe

debug06

Üye
yok geçmek isterdim ama maddi sebepler el vermiyor şu an 2 aylık telefonu satmak pek akılca değil.bekleyecez
Nokianın anasını :)

Turkuaz0

Turkuaz0

Üye
arkadaşlar nasıl flşlıyıcaz phoenix "..." butonundan hata veriyo :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Salı'nın ilk saatleri...
Geleneksel
Ovi yoklamamızı yapalım, gelişme var mı bir bakalım :D

-----
Dipnot: Hala tık yok :(

debug06

Üye
Ya annayı bırak Navi bile artık yok.
pazartesi salı gelecek diyen arkadaşlar nerde

nameste108

Üye
daha önceden navi bu kadar uzun süre açılmamazlık yapmış mıydı? bence ne yoğunluk ne yeni yükleme.. server çöktü bildiğin... :off:

WebStyle

WebStyle

Üye
Boşuna beklemeyin artık bu saatten sonra yarın öğlen saatlerinde tekrar navi ye bakarız olmazsa..

rafet383838

rafet383838

Üye
anca bakıyoruz zaten cıkmadı gıttı bı turlu

nameste108

Üye
hocam uyku yok ki sahura kadar aklımızda burada navi açılmıyor oviden ümit yok müşteri hizmetlrri ayrı telden çalıyor...

rafet383838

rafet383838

Üye
dıyecek laf bulamıyoruz artık nokıa ya ne desek fayda etmıyo nasıl olsa

nameste108

Üye
ben de bir kaç arkadaşın yaptığı gibi forumu bırakıyorum haftasonu bakarım gelmişse yüklerim oviye artık navi ile uğraşacak takatim kalmadı...

gelmemişse müşteri hizmetlerine mesaj atarım ararlar ana bacı çakar rahatlarım

size iyi forumlar iyi geceler hayırlı ramazanlar

best tiger

Üye
Insanı pişman ediyorlar çıkacağı yok annanın bekle bekle nereye kadar beklediğimize değer inşallah

heavenhawk

heavenhawk

Üye
vala ben şuan Anna'dan ziyade şu facedeki nokianın geri sayımında ne gibi bi süpriz gelecek onu merak ediyorum gördüğüm bir başka sitede iste belle olduğu yazıodu Annayı bekliceğime onu beklerim daha iyi :d:

Quaresma53

Quaresma53

Üye
vala ben şuan Anna'dan ziyade şu facedeki nokianın geri sayımında ne gibi bi süpriz gelecek onu merak ediyorum gördüğüm bir başka sitede iste belle olduğu yazıodu Annayı bekliceğime onu beklerim daha iyi :d:

muhtemelen n9 Türkiye de satışa sunulcaktır

Overdose34

Overdose34

Üye
Nokia'nın geri sayımı tablet pc çıkarcak onun için.

Üst Alt