Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
aga koptum resmen ya birde teşekkür ediyolar he hala gülüyorum
realplayer2
Üye
ya boşverin arkadaşlar ben artık ümidi kestim ne zaman gelirse Oviye o zaman güncellerim bi ay bu işlerden uzak durmayı düşünüyorum bi ay sonra tam anlamıyla dört dörtlük gelmiş olur hadi iyi forumlar bi ay sonra görüşmek üzere
ya boşverin arkadaşlar ben artık ümidi kestim ne zaman gelirse Oviye o zaman güncellerim bi ay bu işlerden uzak durmayı düşünüyorum bi ay sonra tam anlamıyla dört dörtlük gelmiş olur hadi iyi forumlar bi ay sonra görüşmek üzere
arkadaşlar ben ben konuda açmıştım ama kapatılmış nokıa yı aradığımda salı günü yüklenecek dediler bakalım kimin dediği doğru çıkacak.sahi ya ben bir konu açsam nasıl olur anna ne zaman gelecek diye.herkes bir tahmin yürütse oyalanırdık biraz iyi olur mu ne dersiniz
tsk ederim sim kart ta içinde şuan tekrar yapmaya çalışıyorum ama Ovi tel den açılmadığı için Ovi den içerik atmaya çalıştım yapamadım
nameste108
Üye
konu açmana gerek yok ki kapatırlar, o tür muhabbetler zaten buradan dönüyor, ekstra konuları kapatıyorlar.
sen salı dedin, bir başkası p.tesi dedi, bir başkası eylüle sarkacak dedi, bir başkası haftasonu dedi, bir başkası cuma günü dedi, neye inanalım? oviyi bekleyemeyeceğiz naviye düşse yeter.
bulutsuzgece
Üye
Bence en erken Çarşamba :S
2 gün boyunca uyuyalım en iyisi
Kalktığımızda Anna'yla kucaklaşalım doğrudan...
cardanadam
Üye
arkadaşlar haberi okuyun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
debug06
Üye
sanalda geldi ama Bizi takan yok navide gitti annasını satayım.
harbi naviye ne oldu bu yükleme yada yoğunluk meselesi değil serverları felanmı göçtü acaba
bu derece küfüre belaya çökmüş olabilir
By_UYANIK
Üye
ne zaman gelecek bu anna yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
_ardaa
Üye
Navi'ye yüklenin ovi'den hayır yok ay sonundan önce gelecek gibi görünmüyor.
nameste108
Üye
navi'ye nasıl yüklenelim, çalışmıyor ki öğleden beri kapalıymış. hala kapalı
carbon_o7
Üye
Nokia şaka gibisin , bi güncelleştirmeyi dağıtamıyosun yav ^^
_ardaa
Üye
Navi'de mi kapalı, forum da biri dosyaları upload etmişti Euro_Germany dosyalarını
debug06
Üye
navi kapalı öğleden beri.
yada Türkiyeye yasakladılarmı naptılar
ben nokia care sunucusundan bahsediyorum, eskiden çıkan dosyalara ulaşılabiliyor onlarda sıkıntı yok, ancak nokia care'e girip yeni dosya olup olmadığını göremiyoruz, nokia care'e giremedikten sonra navi'nin anlamı kalmıyor.
isteyen navi'nin mevcut dosyalarından isteyen de forumdan indirip flaşlayabilir, alman annası için bir sıkıntı yok
Turkuaz0
Üye
Merhaba Arkadaşlar Ben uzun zamandır sizi üye olmadan takip ediyodurdum ve üye olmaya karar verdim, aklıma takılan şey; phoenix flaş atılmıyor atan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi acaba navifirmden dosyaları indirdim ama phoenix görmüyor hep hata veriyor yardım lütfen ..