Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
02samsat
Üye
22.08.2011 Saat 12.24 hala TIK yok.
bulutsuzgece
Üye
Herkes ayakta, Gözler son düzlükte...
Ayrıl da gel "Anna"...
nosferattu
Üye
şimdi oviye düşse aynı anda telefonada düşermi güncelleme
aynen öyle şuan son kez baktım ve liste aynı duruyo yarın akşama kadar bi daha kontrol etmeyi düşünmüyorum boşuna zaman harcıyoruz bunun başında en güzeli hiç takmamak lazım yarın akşam bakarız
accman
Üye
c6-01 için konuşuyorum
fw listesinde günlerdir değişiklik yok...bu konunun açıldığı gün yapıldı hepsi daha da bişey çıkmadı.. bugün navifirm'e düşeceğine bile inanasım gelmiyor...
gokmena
Üye
halen bişe yok.
navifirm de bir sorun da yok.. giriliyor yani
polluxea♪
Üye
arkadaslar alman annası yükleyenler betalabs'dan kamera güncellemesini yüklesnler
_ardaa
Üye
Yalnız navi ve ovi'de aynı anda gözükmesi muhtemel, çünkü ovi suite sürekli hata veriyor güncelleme denetleme kısmında.
*Krosaki*
Üye
Arkadaşlar ben sıkıldım bugün mü yarın mı gelcek bu Türkçe Anna !
marmaraisland
Üye
evet durmadan hata veriyo bu güncelle kısında ovi ve ceptende hata veriyo sizdede oluyomu
*Krosaki*
Üye
Biri cevap versin Türkiye için uygun olan orjinal Türkçe Anna'yı C7'me ne zaman yükleyebileceğim ? !!!
Araştırdım ve kafam karıştı :S Biri Pazartesi der Biri Salı der.Biri Çin der Biri Alman der.Biri Navifirm der öteki Ovi der :S Kafam allak bullak oldu :S Sadece Türkiye için olan Türkçe orjinal Anna'yı istiyorum :S
bulutsuzgece
Üye
Bekleyiş sürüyor...
(Dipnot: Ovi'de bir hareketlilik var sanırım. Hizmete bağlanılamadı diyor. Yada şuan bütün Maxicep ailesi Anna yoklaması yüzünden Ovi'yi göçertmekle meşgul)
_ardaa
Üye
Çıktığı zaman telefonu usb ile bağladığında Ovi Suite açılır ve seni uyarır güncelleme var diye, henüz yok bekliyoruz bizde.